avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Revisal

Buna tuturor,

pana la 31.12.2010 daca aveam angajari-lichidari depuneam la ITM pe discheta Revisal-ul.
De la 01.01.2011 ,daca ai astfel de operatiuni cum se transmite Revisal-ul? Mai poti merge la ITM cu discheta sau trebuie sa transmiti in alt mod? Daca da ,care este procedura ?
Multumesc voua.
Cel mai recent răspuns: camicami , utilizator 10:57, 27 Ianuarie 2011
Este aceeasi procedura ca si pana acum ... nu s-a modificat modul de transmitere a REVISAL-ului .
Registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca in format electronic, prin utilizarea uneia dintre urmatoarele modalitati:
a) prin completarea on-line a bazei de date existente pe portalul Inspectiei Muncii;
b) prin e-mail, pe baza de semnatura electronica;
c) prin depunerea la sediul inspectoratului teritorial de munca in format electronic, insotit de o adresa de inaintare semnata de angajator.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal AnnaM AnnaM Exista modificari cu privire la transmiterea revisalului? Potrivit HG 161/2006 registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca în format ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac sa am cartea de munca pe firma mea? Elena_Aurelia Elena_Aurelia ce trebuie sa fac sa bag cartea de munca pe firma mea,si cat platesc la stat pt un salariu minim pe economie?va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Angajare personal srl-d IRR IRR Doresc sa angajez doua persoane pe perioada nedeterminata. Ce documente trebuie depuse la ITM?Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez? (vezi toată discuția)