[quote], un proiect de lege prin care tinerii cu varsta pana in 35 de ani, care nu au avut o firma in trecut, si-ar putea infiinta una cu un capital de cel putin 10 lei, pentru care vor beneficia de scutiri la plata impozitului pe profit si salarii, timp de 3 ani. [/quote]
bun partea cu scutirea taxelor PT inregistrarea firmei este total neconvingatoare.
Ce puteti sa-mi spuneti despre aceasta scutire de la plata impozitului pe profit(s-a revenit la micro,deci pt impozit pe venit nu se aplica?) si de la plata contributiilor salariale (probabil la asta se refera mai exact) ?
presupun ca nu este vorba de o deducere totala nicidecum,imi puteti detalia va rog?
si 2,cu aceasta revenire la statutul de micro,practic n-au facut decat sa dea un intreg proces peste cap,pt ca vechile societati care si-au pierdut statul in 2010 nu si-l mai pot recapa din nou in 2011 ,corect?
Infiintare firma
nicoleta15
Buna ziua! am cititt un articol conform caruia tinerii de pana in 35 ani ar putea infiinta firme cu un capital de 10 lei si ca timp de 3 ani vor fi scutie ... (vezi toată discuția)