avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma

Buna ziua! am cititt un articol conform caruia tinerii de pana in 35 ani ar putea infiinta firme cu un capital de 10 lei si ca timp de 3 ani vor fi scutie firmele respective de la plata impozitului pe profit si pe salarii pt 3 angajati. este adevarat? sau a fost doar o propunere?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:02, 15 Iunie 2010
Buna ziua.Da, deocamdata este doar o propunere legislativa
O propunere. In timp de 3 ani trebuie sa aveti capital social de 5000 euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre societati comerciale oanam87 oanam87 vreau sa stiu daca exista acum o lege care spune ca daca ai pana in 35 de ani si iti infiintezi o societate comerciala timp de doi ani esti scutit de toate ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma tineri sub 35 de ani aspacardin aspacardin M-ar interesa deschiderea unui restaurant (eventual bio) prin proiectul pentru stimularea tinerilor intreprinzatori. Din cum vad eu lucrurile, suma aceea de 10 ... (vezi toată discuția)
Studentii si afacerile eddymutu7 eddymutu7 [quote], un proiect de lege prin care tinerii cu varsta pana in 35 de ani, care nu au avut o firma in trecut, si-ar putea infiinta una cu un capital de cel ... (vezi toată discuția)