avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 10

buna ziua caut urgent avocat pentru solutionarea unui dosar la anrp teren 17060 mp intravilan in baia mare email extenssy@yahoo.com va sun eu pt detalii multumesc
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 14:12, 27 Ianuarie 2011
Pentru a o mai buna operativitate, intra pe pagina "Consultanti", in partea de sus a paginii dai cautare consultanti, prin selectare pe judet si profesie, si ii poti contacta direct pe avocatii din zona, sa le prezinti problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anrp legea 10 danw danw vreau sa va intreb si eu in legatura cu legea 10 entitatea investita de catre avas in 2005 de a face evaluarea o firma de lichidari din BAIA MARE pentru un ... (vezi toată discuția)
Legea 10 danw danw Buna ziua vreau sa va intreb si eu in legatura cu legea 10 entitatea investita de catre avas in 2005 de a face evaluarea o firma de lichidari din BAIA MARE ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobil ( cer sa ma ajute cineva , chiar un notar daca se poate) . Hamarsold1944 Hamarsold1944 Va rog sa binevoiti sa-mi evaluati si mie un imobil din Dolj , din zona A a orasului Craiova conform grilei notariale din 2013. Imobilul nationalizat avea ... (vezi toată discuția)