Buna ziua, as avea si eu nevoie de cateva informatii si sfaturi cu privire la urmatoarea problema:
In urma cu 1 an si jumatate mi-am facut la [FURNIZOR] un abonament de internet tip business pentru a beneficia de ip fix. Contractul avea termen de valabilitate 1 an, cu prelungie automata pe perioade succesive egale cu perioada initiala daca este denuntat in conditiile punctelelor referitoare la reziliere. Ideea este ca acolo este precizat faptul ca trebuie solicitata rezilierea cu cel putin 60 de zile inainte de data la care doresc rezilierea.
In momentul de fata eu numai am nevoie de acest serviciu, dar sunt obligat conform contractului sa il platesc inca 2 luni de zile. Se poate face ceva in acest sens ? Multumesc anticipat !
pt ca acel contract se reziliaza dupa doua luni de la depunerea cererii (asa zice dansul ca-i scrie in contract). acum are un abonament ce il va plati lunar pana reziliaza contractul
Si nu are nicio relevanta ca se poate sa fie consumator in raport cu furnizorul si ca in aceasta materie exista prevederi legale imprative? Unele care au facut furori relativ recent?