avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract business internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract business internet

Buna ziua, as avea si eu nevoie de cateva informatii si sfaturi cu privire la urmatoarea problema:

In urma cu 1 an si jumatate mi-am facut la [FURNIZOR] un abonament de internet tip business pentru a beneficia de ip fix. Contractul avea termen de valabilitate 1 an, cu prelungie automata pe perioade succesive egale cu perioada initiala daca este denuntat in conditiile punctelelor referitoare la reziliere. Ideea este ca acolo este precizat faptul ca trebuie solicitata rezilierea cu cel putin 60 de zile inainte de data la care doresc rezilierea.

In momentul de fata eu numai am nevoie de acest serviciu, dar sunt obligat conform contractului sa il platesc inca 2 luni de zile. Se poate face ceva in acest sens ? Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:23, 28 Ianuarie 2011
ati semnat un contract, va trebui sa-l respectati. nu puteti scapa de cele 2 luni de plata
gi_jane2 a scris:
nu puteti scapa de cele 2 luni de plata

De ce nu?
pt ca acel contract se reziliaza dupa doua luni de la depunerea cererii (asa zice dansul ca-i scrie in contract). acum are un abonament ce il va plati lunar pana reziliaza contractul
Si nu are nicio relevanta ca se poate sa fie consumator in raport cu furnizorul si ca in aceasta materie exista prevederi legale imprative? Unele care au facut furori relativ recent?
Pana la urma, sa inteleg ca nu se mai poate face nimic ?

Alte discuții în legătură

Contract telekom ContSters435654 ContSters435654 Nu rusesc sa scap de u abonament ,care a scazut in luna februarie a.c ,pentru care am cerut de mai multe ori rezilierea. .Chiar luna asta am primit factura ca ... (vezi toată discuția)
Prelungirea abonamentului de telefonie mobila fara acord Iasmina09 Iasmina09 Buna ziua, Intampin o problema ca marea companie Vodafone, aprox acum trei saptamani am primit un telefon de la un consultant pentru prelungirea abonamentului ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)