avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procedura partaj pe cale amiabila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procedura partaj pe cale amiabila

ce presupune partajul pe cale amiabila, in cazul in care divortul s-a pronuntat deja?
se face la tribunal?
sau la notariat?
Cel mai recent răspuns: ContSters126200 , utilizator 09:30, 28 Ianuarie 2011
trebuie sa deschizi un nou proces tot la tribunal.
si la tribunal si la notariat.La tribunal actul se numeste tranzactie iar la notar Act de partaj voluntar.
deoarece ai nevoie de o hotarare judecatoreasca
Analizati si varianta partajului prin mediator, in acest caz taxa de timbru se restituie.
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2011
ContSters126200, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este, din punct de vedere al costurilor, cea mai ieftina varianta de divort? eu12345 eu12345 Buna ziua! va rog frumos, ajutati-ma si pe mine cu raspunsul la intrebarea din titlu! este vorba despre un divort in care este implicat un minor si despre ... (vezi toată discuția)
Partaj prin notar sau tribunal? cum e mai ieftin? elenusht elenusht Buna ziua, As vrea sa-mi acordati un sfat. Sotul meu a decis ca e mai bine sa ne despartim drumurile si trebuie sa ne divortam. Nu avem copii, insa avem ... (vezi toată discuția)
Divort nucusor nucusor cum se poate divorta ,impartii lucrurile(partaj) rapid si ieftin daca cei doi soti se inteleg si sunt de acord cu divortu si impartitul bunurilor? 9 (vezi toată discuția)