avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general conventia de colaborare?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

conventia de colaborare?

Buna seara,
Am infiintat de curand o asociatie nonprofit care are drept domeniu de activitate servicii sportive, culturale si de informare/socializare pentru persoane cu dizabilitati. As vrea sa stiu care este cea mai putin costisitoare , dar legala, forma de a plati personalul implicat in proiectele pe care le desfasuram, fara a fi nevoie de contracte de munca. Pana acum ne-am desfasurat activitatea doar sub forma de voluntariat.
Am citit cate ceva despre conventiile de colaborare dar nu am reusit sa ma lamuresc.
As mai vrea sa stiu daca aceste conventii pot fi incheiate si cu persoane cu dizabilitati care au pensie de incapacitate de munca fara a fi nevoite sa renunte la aceasta pensie, ca in cazul contarctelor de munca.

Alte discuții în legătură

Asociatie culturala Crinisor Crinisor Buna ziua, va rog sa imi spuneti: asociatia ce contracte poate incheia, ce colaborari poate avea cu pj/pf? Membrii ei ca sa fie renumerati, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contract de voluntariat si indemnizatie pentru ccc? aadalya aadalya buna ziua, am o rugaminte la un d./d-na avocat cu privire la un contract de voluntariat: sunt in concediu de crestere copil (2 ani); de curand am fost ... (vezi toată discuția)
Contract de voluntariat mon_maria mon_maria Buna ziua O asociatie ce are domeniu activitate lăcătușerie, poate sa încheie contract de voluntariat cu persoane ce ar dori sa activeze in ... (vezi toată discuția)