Avand in vedere demersurile CEDO, am solicitat si in scris, inainte de implinirea termenului de 6 luni redactarea acesteia si ... au trecut aproape 2 luni de la solicitarea acesteia, am primit raspunsul privind inregistrarea cererii la CEDO si de la ICCJ ... tot nu am primit nimic .... nici macar u termen.
Ce parere aveti?
Le-am trimis raspunsul de inregistrare a cererii la CEDO fara motivarea lor ... eu sper sa raspunda ...
Vor redacta hotararea.
Este mult ca si durata dar asta este...
Probabil ca daca ati sesizat CEDO si stiu acest lucru doresc sa faca o redactare cat mai conforma cu jurisprudenta CEDO.
Oricum, pana sa va judecati la CEDO se va redacta.
Stiau ca vreau sa completez dosarul la CEDO si totusi, cu toate ca am solicitat acest lucru si in scris nu au raspuns nici in 45 de zile.
Oare au sperat sa nu imi primesca cererea neavand motivarea lor?
Nu cred ca s-au gandit la asa ceva.
Scoateti un certificat de grefa si sa pastrati si dovezile prin care ati solicitat redactarea hotararii de recurs.
De principiu,daca s-a respins recursul motivarea instantei ar fi intocmai ca si cea de apel.
Daca s-a admis recursul situatia poate fi mai complicata.
Procedura cedo
clientX
1.Care este termenul de la care decurge perioada de contestatie la CEDO, 6 luni de la pronuntarea hotaririi definitive, sau 6 luni de la comunicarea ... (vezi toată discuția)
Termen
peraspera
Am cerut TB decizia civila si am primit prin posta Adresa TB din 27.11.2008: ...dosarul X \"s-a solutionat la 3.10.2008 si se afla in curs de redactare\". ... (vezi toată discuția)