avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... la 7 luni de la pronuntare, decizia ICCJ nu este ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

la 7 luni de la pronuntare, decizia ICCJ nu este redactata

Mai stiti cazuri similare?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:43, 29 Ianuarie 2011
Din pacate, da. Cinci luni pentru redactarea unei sentinte la Judecatoria Timisoara.

Pe de alta parte, Decizia ICCJ este, cel mai probabil, definitiva. Solicitati o copie a minutei.
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2011
Cabinet avocat Mihai Gaita, Avocat
Avand in vedere demersurile CEDO, am solicitat si in scris, inainte de implinirea termenului de 6 luni redactarea acesteia si ... au trecut aproape 2 luni de la solicitarea acesteia, am primit raspunsul privind inregistrarea cererii la CEDO si de la ICCJ ... tot nu am primit nimic .... nici macar u termen.

Ce parere aveti?
Le-am trimis raspunsul de inregistrare a cererii la CEDO fara motivarea lor ... eu sper sa raspunda ...
Vor redacta hotararea.
Este mult ca si durata dar asta este...
Probabil ca daca ati sesizat CEDO si stiu acest lucru doresc sa faca o redactare cat mai conforma cu jurisprudenta CEDO.
Oricum, pana sa va judecati la CEDO se va redacta.

avocat Claudiu Lascoschi
Stiau ca vreau sa completez dosarul la CEDO si totusi, cu toate ca am solicitat acest lucru si in scris nu au raspuns nici in 45 de zile.
Oare au sperat sa nu imi primesca cererea neavand motivarea lor?
Nu cred ca s-au gandit la asa ceva.
Scoateti un certificat de grefa si sa pastrati si dovezile prin care ati solicitat redactarea hotararii de recurs.
De principiu,daca s-a respins recursul motivarea instantei ar fi intocmai ca si cea de apel.
Daca s-a admis recursul situatia poate fi mai complicata.

Alte discuții în legătură

Cai de atac dupa inalta curte de casatie si justitie,in romania inainte de cedo clau1858 clau1858 Buna seara,as dori sa va intreb care mai sunt caile de atac in Romania,dupa hotararea data de catre Inalta Curte de Casatie si Justititie?pun aceasta ... (vezi toată discuția)
Procedura cedo clientX clientX 1.Care este termenul de la care decurge perioada de contestatie la CEDO, 6 luni de la pronuntarea hotaririi definitive, sau 6 luni de la comunicarea ... (vezi toată discuția)
Termen peraspera peraspera Am cerut TB decizia civila si am primit prin posta Adresa TB din 27.11.2008: ...dosarul X \"s-a solutionat la 3.10.2008 si se afla in curs de redactare\". ... (vezi toată discuția)