avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... declaratie de venit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declaratie de venit

Cat costa o declaratie( din care sa reiasa ca nu am venit) facuta la notar ?Ii cere sotului meu la servici pentru a ma trece in intretinere.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: TIBOR 3 , utilizator 11:53, 28 Ianuarie 2011
Eu am scos o astfel de adeverinta de la Fisc - Administratia financiara, fara nici un ban. Daca mi-aduc bine aminte trebuie o copie dupa BI sau CI si de asteptat 2-3 zile. Cei care cer in mod expres ca adeverinta sa fie de la notar sunt de neinteles. Oricum notarul tot la Fisc va apela, fiindca acesta este singurul detinator al unei astfel de baze de date. Sau cred ca se mai poate face la notar printr-o declaratie pe proprie raspundere.
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2011
TIBOR 3, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat la sanatate luxa.roman luxa.roman Buna ziua; As vrea sa stiu si eu cum sa procedez cu asigurarile de sanatate, (am terminat somajul si nu mi-am gasit un loc de munca pana in prezent), neavand ... (vezi toată discuția)
Coasigurati - obligatoriu adeverinta anaf/primarie Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, In situatia in care un salariat doreste luarea in intretinere a sotiei lui, fara ca aceasta sa aibe venituri proprii, sunt necesare cele 2 ... (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)