avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evaluare imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evaluare imobiliara

Sunt de mai bine de doi ani intr-un proces deschis de niste stranepoti din partea bunicii mele in legatura cu doua proprietati care au apartinut de drept bunicilor mei.Mentionez ca acesti indivizi care au deschis procesul sunt copii nepotilor bunicii mele proveniti dintr-o casatorie anterioara decat cea cu bunicul meu.Acestia au deschis procesul dupa 13 ani de la moartea bunicii mele ,ei pina in momentul cand au deschis acest proces nici macar nu am avut cunostinta de existenta lor.Unul fiind plecat din tara ,altul fiind arestat adica este si acum la puscarie ....iar altii inca 5 persoane pe care nici acum nu stim exact cine sunt....cert este faptul ca ambele proprietati au fost exploatate si intretinute de parintii mei iar investitia din unul din apartamente in valoare de 25000 euro este facuta de sotul meu......intretinerea bunicilor am facut-o noi parintii mei impreuna cu noi.Procesul a ajuns la faza in care ei au solicitat un evaluator care sa vina in apartamente sa le masoare si etc..... M-am trezit la usa cu un individ care nu s-a legitimat ....fara nici un avocat ...fara nimic....mi-a masurat apart in care locuiesc a facut poze si dus a fost.Intrebarea mea este ....daca ambele parti din proces sunt reprezentate de un avocat....care sunt persoanele care participa conform legii la evaluare????Daca evaluatorul are dreptul sa-i cheme pe cei care ne-au dat in judecata ,pe proprietatea noastra fara sa ne ceara acordul.....ptr ca acerl domn asta intentiona sa faca ...sa-i sune pe acei stranepoti sa mii aduca mie in casa.....ei nici macar nu stiau unde sunt imobilele ptr care se judeca......Am luat atitudine fata de acea initiativa si i-am interzis categoric sa-mi cheme acele persoane in casa.....nu au ce cauta la mine ...au avocat cred ca era singurul in masura sa fie prezent.De aceea doresc un raspuns ......sa stiu si eu exact ce spune legea???

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Legal s-au nu? miki_miha miki_miha Sunt de mai bine de doi ani intr-un proces deschis de niste stranepoti din partea bunicii mele in legatura cu doua proprietati care au apartinut de drept ... (vezi toată discuția)
Impozit dublu la 2 proprietati adriana diana adriana diana Buna ziua! Parintii mei detin apartamentul lor cu doua camere si mai are o mostenire de la parintii tatalui meu de inca un apartament,dar pentru care nu au ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca civila georgeconstantin georgeconstantin Acum e pe rol un proces de atac asupra unei donatii. Eu am primit o donatie ,concret o casa si un teren aferent casei,de la parintii mei.In acelasi act de ... (vezi toată discuția)