avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit dublu la 2 proprietati
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit dublu la 2 proprietati

Buna ziua!
Parintii mei detin apartamentul lor cu doua camere si mai are o mostenire de la parintii tatalui meu de inca un apartament,dar pentru care nu au acte inca pe numele lor,ci este un contract de intretinere cu "uzufruct"a bunicilor mei.Mentionez ca bunica a decedat de 7 ani,iar actul e din 1991.Acum la "Taxe si impozite"-impozitul e dublu la acest apartament ,cica detine 2 proprietati,dar nu e pe numele parintilor mei inca bunicul e proprietar.
Spuneti-mi va rog e corect?

P.S.Acum 10 ani bunicul nu platea nimic el fiind veteran de razboi i-au pus pe parintii mei sa plateasca cu 5 ani in urma impozitul ,trecandu-i pe ei in paranteza cica.....

Alte discuții în legătură

Impozit aty aty casa in care stau parintii mei a fost a bunicului intre ei existind un contract de vinzare cumparare cu clauza de uzufruct tata intrind in posesia ei dupa ... (vezi toată discuția)
Intabulare petimihail petimihail Am o sora si parintii nostrii au lasat toata averea pe numele nostru prin testament facut la notar ei raminind numai cu calitate de uzufruct viager . la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sami008 sami008 as dori raspuns la o intrebare: mama mea e vaduva de veteran de razboi de circa 7 ani. pana acum nu a platit impozit pentru locuinta conf. dreptului acordat de ... (vezi toată discuția)