avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ACHIZITIILE EXCEPTATE DE LA OUG 34/2006
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ACHIZITIILE EXCEPTATE DE LA OUG 34/2006

Buna seara,

As dori sa stiu daca PAAP-ul contine si achizitiile exceptate de la OUG 34/2006? Concret, ma refer la contractele de medicina muncii si de formare profesionala.
Cel mai recent răspuns: dorinavas@yahoo.com , utilizator 13:52, 2 Februarie 2011
PAAP trebuie sa contina toate contractele pe care intentionati sa le atribuiti in 2011, inclusiv cele care se incheie in baza prevederilor art. 16 din OUG nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract ContSters359110 ContSters359110 Imi spuneti va rog un contract de lucrari intocmit de o institutie publica locala (cons judetean) si publicat in SEAP ce text de lege sta la baza intocmirii ... (vezi toată discuția)
Legi Alisssia Alisssia Unde sunt enumerate sau care sunt [u]toate[/u] legile care se aplica pentru operatorul economic in achizitii publice? (vezi toată discuția)
Atribuirea contractelor de achiziþie publicã prin mijloace electronice rebenciuc rebenciuc Daca am efectuat achizitii publice prin SEAP ( anunt de participare, anunt de atribuire ) atunci este considerat procent de indeplinire a cerintelor de ... (vezi toată discuția)