avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas si alt ajutor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas si alt ajutor

Buna seara!Mama mea,nascuta pe data 24.06.1964,are 9 ani vechime la CPADM...poate beneficia de vreun venit..tinand cont ca tatal meu a decedat acum 3 luni,avea pensie de invaliditate,gradul II si pensie la limita de varsta.Mentionez ca a primit decizia pt pensia de urmas,dar voiam sa stiu daca s-a emis vreo lege speciala pt a primi si ea un alt venit...Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza pensia de invaliditate ? Eliana19 Eliana19 Buna ziua Va rog mult spuneti mi cum se calculeaza pensia de invaliditate gr 3 in conditiile: mama mea este nascuta in decembrie 1959 are vechime in munca 6 ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas (1) Sergiu1996 Sergiu1996 Buna tatal meu a fost pensionat la limita de varsta si a decedat acum 2 ani si sunt doar eu si cu mama mea mostenitori...mie mi-au facut pensie de urmas si ... (vezi toată discuția)
Salariu sau pensie? AllyD AllyD Tatal meu a fost diagnosticat recent cu tumoare cerebrala, iar decesul poate surveni in orice moment. Are varsta de 62 de ani si este salariat. In ultimele 3 ... (vezi toată discuția)