avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contributia pentru sanatate la inchirierea unui ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contributia pentru sanatate la inchirierea unui imobil.

Am o locuinta data spre inchiriere, contractul de inchiriere este inregistrat la Administratia Financiara, platesc impozit pentru inchiriere, dar nici cei de la Administratia Financiara nu stiu sa-mi spuna daca anul acesta voi plati si contributia pentru sanatate pe acest venit realizat. Am pus aceasta intrebare la casa de Asigurari de Sanatate dar nu am primit niciun raspuns de aproape 1 luna de zile. Mai am venituri din pensia lunara pentru limita de varsta cu vechime completa. Cunoasteti vreun act normativ care sa precizeze ceva in acest sens? Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns care sa-mi clarifice aceasta dilema! Multumesc mult!:sorry:

Alte discuții în legătură

Cas - contributia pe care o platesc ca pf include automat si o cotizatie la fondul de pensii public? ContSters89081 ContSters89081 Buna seara. Desi am postat intrebarea si la categoria CONTABILITATE (Contabilitate si fisc), revin deoarece poate este mai adecvat sa o pun in categoria ... (vezi toată discuția)
Ce impozite se platesc pe veniturile realizate din chirie? este cas-ul inclus? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, Sunt foarte nedumerita referitor la impozitul pe venit si CAS. Datele problemei: Un pensionar inchiriaza un apartament si astfel realizeaza ... (vezi toată discuția)
Declaratia 200 loredana.m loredana.m Data post: Vineri, 7 Mai 2010, 19:57 Subiect: declaratia 200 Buna seara, am un depozit pe care l-am inchiriat unei societati comerciale cu 1000lei. ... (vezi toată discuția)