avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general restituire creditare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

restituire creditare

La inceputul inceputului cand am deschis firma,am facut creditare firma,adica am bagat niste bani(destul de multi)cu dispozitie de incasare.Pe parcurs,cand era nevoie,mai creditam tot prin dispozitie de incasare.Cum pot sa-mi restitui acei bani(daca e ok dispozitia de plata),cand si cum se procedeaza in acte?Exista vreun termen limita dupa care sa poti sa-ti scoti banii?E suficienta dispozitia de plata?
Cel mai recent răspuns: frezii , utilizator 19:08, 30 Ianuarie 2011
faceti si contract de imprumut.
plus chitante la dispozitiile de incasare catre casierie (conform contract nr.../data...) pentru sumele "bagate" in firma.
restituirea e ok numai cu dispozitii de plata.
"termenele" si conditiile de restituire sunt in contractul de imprumut.
Chitante nu mai puteti taia acum pentru perioada din urma. Aveti grija ca pe viitor sa procedati cum v-a sfatuit @gigelin mai sus.

Ok,multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta sau dispozitie de incasare. niko 94 niko 94 Pt creditare societate de catre asociati se elibereaza chitanta sau dispozitie de plata? (vezi toată discuția)
Contractul de creditare societate Buna ziua, Contractul de creditare societate, se inregistreaza in registrul de casa? Am nevoie de aceasta informatie din motivul urmator: - tin ... (vezi toată discuția)
Creditare societate de catre asociat unic Emamea Emamea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Sunt asociat unic si administrator la un SRL.Doresc sa creditez societatea cu o suma de bani, suma ... (vezi toată discuția)