avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... deflagrarea dosarului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

deflagrarea dosarului

daca fac deflagrarea dosarului ...dispare din cazier conducerea fara permin deoarece a facut gratiata in baza decretului din 2002 ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 14:29, 18 Aprilie 2008
Termenul de reabilitare curge, in cazul gratierii totate sau a restului de pedeapsa, de la data adoptarii decretulii de gratiere daca acesta este ulterior hotararii de condamnare.
Dvs ati fost gratiat pentru conducere fara permis , nu si pentru furt.
pe mine ma intereseaza conducerea fara permis ...pentru ca nu pot sa fac scoala de soferi .nu ma intereseaza celelalte 2 dosare de furt .
este adevarat a fost gratiata dar deoarece sa facut contopire a intrat in dosar cu furtul si imi apare in cazier .nu pot sa fac scoala de soferi din aceasata cauza
Care a fost pedepsa pentru conducere fara permis?
:offtopic: Nu aveti voie sa deschideti mai multe topicuri pe acelasi subiect. Si nici mesaje unu dupa altul.
Folositi butonul edit.

"In cazul unei pluralitati de condamnari, cel condamnat nu poate obtine decat reabilitare judecatoreasca pt. toate condamnarile, chiar daca una dintre acestea indeplineste conditiile reabilitarii de drept.
In acest caz, termenul dupa expirarea caruia condamnatul paote fi reabilitat, este acela prevazut de lege pt. pedeapsa cea mai grea si curge de la data cand a luat sfarsit executarea ultimei pedepse. "
Ultima modificare: Vineri, 18 Aprilie 2008
Gabriela Mihai, Avocat

Alte discuții în legătură

Reabilitare cazier narcis78 narcis78 in anul 2000 am avut niste probleme..3 dosare de fapt. 1 conducere fara permis si 2 furturi .dupa ce am fost condamnat sa facut contopirea pedepsei si am ramas ... (vezi toată discuția)
Condamnat conducere fara permis, cand pot da de permis? isshmen isshmen Buna seara, In aprilie 2015 am fost condamnat la 2,6 ani cu suspendare, pentru conducere fara permis (eu neavand niciodata permis - desi am facut scoala si ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar! anonim2008 anonim2008 Buna ziua as dori si eu sa intre in cat timp iti expira cazierul sunt eliberat din 2004 pt furt si as dori sa stiu cand imi expira cazierul si ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)