Termenul de reabilitare curge, in cazul gratierii totate sau a restului de pedeapsa, de la data adoptarii decretulii de gratiere daca acesta este ulterior hotararii de condamnare.
Dvs ati fost gratiat pentru conducere fara permis , nu si pentru furt.
este adevarat a fost gratiata dar deoarece sa facut contopire a intrat in dosar cu furtul si imi apare in cazier .nu pot sa fac scoala de soferi din aceasata cauza
:offtopic: Nu aveti voie sa deschideti mai multe topicuri pe acelasi subiect. Si nici mesaje unu dupa altul.
Folositi butonul edit.
"In cazul unei pluralitati de condamnari, cel condamnat nu poate obtine decat reabilitare judecatoreasca pt. toate condamnarile, chiar daca una dintre acestea indeplineste conditiile reabilitarii de drept.
In acest caz, termenul dupa expirarea caruia condamnatul paote fi reabilitat, este acela prevazut de lege pt. pedeapsa cea mai grea si curge de la data cand a luat sfarsit executarea ultimei pedepse. "
Reabilitare cazier
narcis78
in anul 2000 am avut niste probleme..3 dosare de fapt. 1 conducere fara permis si 2 furturi .dupa ce am fost condamnat sa facut contopirea pedepsei si am ramas ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar!
anonim2008
Buna ziua as dori si eu sa intre in cat timp iti expira cazierul sunt eliberat din 2004 pt furt si as dori sa stiu cand imi expira cazierul si ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)