avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cat costa un metru cub de apa rece in Constanta?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cat costa un metru cub de apa rece in Constanta?

Buna ziua. As dori si eu sa stiu cat costa un metru cub de apa rece , mentionez ca locuiesc in Constanta , la bloc, ca am vazut diferente de la o asociatie la alta. si ar mai fi ceva cum se calculeaza agentul termic? Va multumesc
locuiesc tot in constanta, bun gasit.

la ce asociatie sunteti , in ce zona mai exact
la anda noi platim , 6,25 lei m.cub de apa rece , iar cost energie termica m. cub apa calda, 5,55lei. pt 2 camere agentul termic ajunge la 201,75 lei .
cat este la dv.?

momentan atat va pot raspunde, astept si eu raspuns pt cealalta problema ridicata de dv.
o seara buna,astept raspuns!

Sincer va spun platiti mult, ca si mine de alfel, dar voi merge azi la asociatie si voi cere sa vad ce si cum. Eu locuiesc in km 4-5 si metru cub de apa este 5.57 lei iar agentul termic la 3 camere esta 243 lei deci foarte mult, in poarta 6 metru cub de apa este 5.24 lei si agentul termic la 2 camere este 140 lei, deci sunt diferente
In Badea Cartan si Tomis Nord,mc apa rece=5,81lei ,apa calda=10,26 lei,agenrtul termic la 3 camere=242,50 lei
Aveti repartitoare pe calorifere?
Nu avem repartitoare si de aceea as dori sa stiu cum se calculeaza agentul termic, nu ar trebui sa fie la fel in toata constanta?

Alte discuții în legătură

Apa calda, pret vladanicu vladanicu buna ziua ma numesc vlada nicu nu am anteles de ce platesc apa calda 21 lei metru cub si celelante scari platesc 18lei si anul trecut am platit 25 lei ... (vezi toată discuția)
Pretul exact al unui metru cub de apa calda/apa rece calcan calcan Buna ziua Am marea rugaminte daca este posibil sa-mi raspundeti la cateva intrebari,intr-un timp cat mai scurt,datorita faptului ca preturile si costurile ... (vezi toată discuția)
Calcul consum pausal smadoiumihaela smadoiumihaela Buna ziua. La noi in bloc au mai ramas doar cateva apartamente necontorizate. Problema este ca exista pierderi foarte mari atat la apa rece, cat si la apa ... (vezi toată discuția)