avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Immediat relatives visa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Immediat relatives visa

Buna ziua,
V-am mai scris acum ceva timp cerand informatii despre actele necesare casatoriei in Romania cu cetatean american. Am depasit pragul acela, ne-am casatorit, totul a decurs bine si e perfect deocamdata, sotul meu a obtinut permisul de sedere in Romania pe 5 ani. Acum...incepe alt stres deoarece nu reusim sa facem nimic in tara ne-am hotarat sa plecam in state. Suntem casatoriti de aproape 6 luni si din cate am vazut viza pt care trebuie sa optam este CR1. Stiu ca el trebuie sa depuna la ambasada petitia I-130 pt mine. Sper ca am inteles bine si asta e cea mai buna viza in cazul nostru, dar nu inteleg o chestie...am vazut pe site ca una din cerite este Affidavit of Support . Din moment ce sotul meu este in Romania, si nu are o slujba, cum putem sa prezentam asa ceva? Sau este doar in cazul in care ar fi depus petitia din state? SI nu imi este in clar...I-130 este singurul formular care ar trebui completat? Indicat ar fi sa ne luam si un avocat care sa ne ajute in completarea lui? De obicei ma stresez mai mult decat e cazul dar nu stiu de udne sa incep si unde sa termin, sper sa indeplinim conditiile. Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Viza sua angajat angajat Prietenul meu este american de origine si a venit in Romania pentru un timp. Daca ne casatorim aici si apoi dorim sa calatorim in SUA sa ne vizitam familia, eu ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean american in romania SimonaD. SimonaD. va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lista completa a actelor necesare casatoriei cu un cetatean american in Romania, atat pentru mine cat si pentru el va ... (vezi toată discuția)
Un nou interviu pt viza de turist sua ContSters178374 ContSters178374 Buna ziua tuturor! As avea nevoie de niste sfaturi urgente, dar mai intai sa va prezint situatia mea: sunt impreuna de cativa ani cu un baiat care s-a mutat in ... (vezi toată discuția)