avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... anularea actului aditioanal la credit ipotecar cf ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

anularea actului aditioanal la credit ipotecar cf L288/2010

buna ziua,am si eu o intrebare..daca in 2008 am luat un credit ipotecar de la Banca Romaneasca ..si aveam stipulat in contract un comision de rambursare anticipata in valoare de 4%......si nu am semnat actul aditional trimis de banca prin posta,(desi in act scria ca desi nu il semnezi ,inseamna ca il accepti tacit)...intrebarea mea este...pot sa revin la forma initiala a contractului semnata de ambele parti...(cei de la banca au zis ca nu se poate) ...si daca da,se revine la comisionul de rambursare anticipata ,sau acesta este ilegal si trebuie refacut alt act aditional in care banca renunta la acaesta ? va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Mentinerea sau nu comision rambursare anticipata cf l.288/2010 daca contest actul aditional si revin la contractul initial argentina78 argentina78 buna ziua,am si eu o intrebare..daca in 2008 am luat un credit ipotecar de la Banca Romaneasca ..si aveam stipulat in contract un comision de rambursare ... (vezi toată discuția)
Comision de administrare a creditului... mi_simonet mi_simonet Astazi am fost chemata sa semnez actul aditional la contratul de credit initial cf ord 50/2010. In acest act aditional exista in continuare \"comisionul de ... (vezi toată discuția)
Recuperare comision risc fix imih imih am un credit personal cu rate lunare fixe in RON exista un comision de risc FIX care a fost inclus in suma de rambursat la momentul initial (adica am luat x ... (vezi toată discuția)