avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen de primire in avocatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen de primire in avocatura

buna..oare ma poate ajuta cineva in legatura cu subiectele, bibliografia care se vor da anul acesta..sau daca pot invata din cea veche de anul trecut:-/
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 17:29, 31 Ianuarie 2011
Bibliografia si tematica pentru examen vor fi publicate cu cel putin 60 de zile inainte de data examenului si cum deocamdata nu se stie cand va fi examenul anul acesta,puteti invata dupa tematica de anul trecut.;)


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou,2015...am nevoie de ajutor! mariancrs mariancrs Buna ziua, Sunt student in anul 4 la Drept si am nevoie de ajutorul dvs...in legatura admiterea...As avea nevoie de tematica,bibliografie,cum va fi ... (vezi toată discuția)
Cand se da admiterea la inm ? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! As dori va rog sa aflu cam cand se da admiterea la INM in cursul unui an... cel putin pe forum vad mai multe variante: august, noiembrie, ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)