avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchiriere masina firmei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchiriere masina firmei

Firma are codul caen pentru alte activitati sportive. Avem o masina pe firma cu care ne desfasuram activitatea. Poate firma sa inchirieze masina respectiva? si daca da are nevoie de ceva autorizatii, etc?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 18:32, 31 Ianuarie 2011
Se poate inchiria. Nu sunt necesare autorizatii, doar incheierea unui contract de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere echipamente sportive (sau masini) Draxy88 Draxy88 Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca se pot inchiria echipamente sportive (sau masini) de catre persoane fizice catre alte persoane fizice (sau ... (vezi toată discuția)
Codul 6024 la srl hopeless1 hopeless1 buna ziua! as dori sa stiu si eu daca acest cod este bun in cazul in care firma vrea sa inchirieze prin contract de comodat niste masini de la o persoana ... (vezi toată discuția)
Sala aerobic Ieleni Ieleni Buna ziua.Sunt instructor de aerobic si doresc sa-mi deschid propria sala.Am gasit un spatiu de inchiriat unde nu trebuie sa fac mari investitii si as dori sa ... (vezi toată discuția)