avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare Revisal pentru strainii U.E. /S.E.E
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare Revisal pentru strainii U.E. /S.E.E

Intr-un comunicat al ORI (Oficiul Roman pentru Imigrari), in ceea ce ii priveste pe străinii aparţinând U.E/S.E.E, cetăţenii Confederaţiei Elveţiene şi cetăţenii resortisanţi ai statelor terţe, se precizeaza :
în vederea exercitării dreptului de rezidenţă în scopul desfăşurării de activităţii lucrative precum şi pentru prelungirea dreptului de şedere în scop de angajare în muncă, străinii vor prezenta în locul contractului individual de muncă avizat de ITM, următoarele documente:

Ø Contract individual de muncă încheiat între părţi (original şi copie)

Ø „print screen” din Registrului General de Evidenţă a Salariaţilor, la secţiunea unde se regăsesc datele referitoare la înregistrarea contractului de muncă, ştampilat şi semnat de către angajator pentru confirmarea veridicităţii documentului prezentat.
.
V-ati confruntat cu aceasta situatie? Ce presupune confirmarea veridicităţii documentului prezentat? (cu certitudine nu inseamna "conform cu originalul" :)! )

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 31 Ianuarie 2011
Da, este identic cu mentiunea *conform cu originalul* ... pe langa acesta , se mai poate lua de la ITM o adresa prin care sa se specifice ca salariatul x are c.i.m. care a fost transmis prin REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pentru un bulgar rdk67 rdk67 buna seara, ce acte imi sunt necesare pentru angajarea unui cetatean bulgar? actele trebuie traduse de catre un translator autorizat? multumesc. (vezi toată discuția)
Angajare cetatean ue laura63 laura63 Cum putem angaja un cetatean UE. Este nevoie de certificat de inregistrare? Ce alte documente trebuie pentru angajare. Sunt recunoscute in Romania diplomele ... (vezi toată discuția)
Cum voi face dovada de intretinere cetatea strain? maia87 maia87 Am citit care-s conditiile de a aduce un cetatean strain, algerian, pe teritoriul Romaniei. Ceea ce ma impiedica sa demarez procedurile este faptul ca nu am in ... (vezi toată discuția)