avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ridicare autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ridicare autoturism

Ni s-a ridicat masina de catre o firma particulara, masina fiind parcata pe trotuar, pe o straduta undeva in spatele unor blocuri in sectorul 1; mai erau masini parcate exact pe acelasi trotuar, dar a ei a fost ultima in coloana; am fost la firma respectiva, pe poarta careia nu putea intra decat cate o persoana si - desi initial ni s-a spus ca se vor incheia actele, iar luni vom plati, fiicei mele, care este proprietara masinii, la momentul la care a intrat in firma respectiva sa semneze hartiile, i s-a spus sa mearga sa plateasca, ceea ce a si facut, lasand aproape 900 lei acolo! o suma enorma... cred ca a fost un abuz, cu atat mai mult cu cat in acelasi loc mai erau parcate masini, locul nu era semnalizat cu nici un fel de indicatoare de interzicere a parcarii sau de alt fel, iar explicatia care i s-a dat - cum ca n-ar fii fost 1 m intre masina si bloc pt.trecerea pietonilor, este total nefondata, noi facand masuratori si distanta fiind aproape 1 m; oricum pietonii aveau loc de trecere si sunt convinsa ca s-a actionat cu intentie si ca locul acela era vizat pt.astfel de actiuni. Cum sa procedam? Nu a fost nici un agent sa intocmeasca pv-ul, luni am vorbit la telefon cu un agent care a spus ca va completa el pv-ul si ni-l trimite prin posta... ce lege prevede astfel de reglementari si in cazul in care vrem sa-i actionam in justitie, cum procedam? multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:53, 31 Ianuarie 2011
contestati pv si cereti returnarea banilor achitati catre firma de ridicare masini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare auto politia comunitara teach teach Buna ziua! Pe data de 26.08.2010, mi s-a ridicat autoturismul printr-o dispozitie de ridicare emisa de catre Politia Comunitara sector 6. Motivul fiind acela ... (vezi toată discuția)
Contestare ridicare auto FeelLikeANut FeelLikeANut In data de 4 mi-a fost ridicata masina aflata la 1m distanta de un indicator de parcare (1m dupa indicator, asadar regulamentar) motivul ridicarii pe care-l ... (vezi toată discuția)
Parcare trotuar - amenda hcl victorte victorte Bună ziua, Astăzi am parcat mașina pe un trotuar, lăsând spațiu atât pentru pietoni, dar am lăsat și pista de biciclete ... (vezi toată discuția)