Ni s-a ridicat masina de catre o firma particulara, masina fiind parcata pe trotuar, pe o straduta undeva in spatele unor blocuri in sectorul 1; mai erau masini parcate exact pe acelasi trotuar, dar a ei a fost ultima in coloana; am fost la firma respectiva, pe poarta careia nu putea intra decat cate o persoana si - desi initial ni s-a spus ca se vor incheia actele, iar luni vom plati, fiicei mele, care este proprietara masinii, la momentul la care a intrat in firma respectiva sa semneze hartiile, i s-a spus sa mearga sa plateasca, ceea ce a si facut, lasand aproape 900 lei acolo! o suma enorma... cred ca a fost un abuz, cu atat mai mult cu cat in acelasi loc mai erau parcate masini, locul nu era semnalizat cu nici un fel de indicatoare de interzicere a parcarii sau de alt fel, iar explicatia care i s-a dat - cum ca n-ar fii fost 1 m intre masina si bloc pt.trecerea pietonilor, este total nefondata, noi facand masuratori si distanta fiind aproape 1 m; oricum pietonii aveau loc de trecere si sunt convinsa ca s-a actionat cu intentie si ca locul acela era vizat pt.astfel de actiuni. Cum sa procedam? Nu a fost nici un agent sa intocmeasca pv-ul, luni am vorbit la telefon cu un agent care a spus ca va completa el pv-ul si ni-l trimite prin posta... ce lege prevede astfel de reglementari si in cazul in care vrem sa-i actionam in justitie, cum procedam? multumesc