avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buletin calcul pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buletin calcul pensie

tatal meu are o nelamurire in legatura cu intelegerea textului din buletinul de calcul.Situatia e in felul urmator: pe buletinul de calcul exista 2 grupe A si B, respectiv Calculul Stagiului de cotizare, Puncte realizate.
Grupa B.Puncte realizate se incheie cu cuantumul pensiei (X ron) si total drepturi (X ron)
Buletinul de calcul se incheie astfel:
Punctaj ca agricultor 0.08218; Suma de la bugetul de stat 60 ron;
din care: -in plata : punctaj 0 ; Suma de la bugetul de stat: 0;
-din calcul : punctaj 0.0821; Suma de la bugetul de stat: 60
Timp util 5 ani.

Nelamurirea este urmatoarea: cei 60 ron sunt inclusi in cuantumul pensiei (X ron).

Va multumesc...

Alte discuții în legătură

Contestatie calcul pensie viorel1969 viorel1969 Tatal meu a iesit la pensie in 29.06.2009 si nu a facut contestatie la calculul pensiei , destul de mica pensia (665 ron) . Pentru 46 ani , 6 luni , 7 zile , ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie de invaliditate TRANSLATOR TRANSLATOR Buna ziua, Sunt nelamurit in privinta pensiei de invaliditate . V-as ruga sa-mi spuneti cum se calculeaza pensia de invalidate gradul I . Am 47 de ani si pe ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa i de munca cristi86 cristi86 Daca tatal meu a iesit la pensie un noiembrie 2010 avand 29 de ani lucrati in grupa I de munca,cum pot stii daca a beneficiat de punctaj suplimentar,precizez ... (vezi toată discuția)