avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... cam cat castiga un consilier juridic?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

cam cat castiga un consilier juridic?

Poate cineva sa imi spuna care este salariul unui consilier juridic, fie el si stagiar - nu ma intereseaza minimul legal ci cat se castiga in practica (la orice tip de angajator: bugetar sau privat). Va solicit aceasta informatie in vederea schimbarii - sau incercarea de a schimba locul de munca.:-/
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 1 August 2008
Se pare ca nu ai inteles ideea mesajului ... Nu ti-a sarit nimeni in cap ... eu te-am intrebat cum ai ajuns la acel procent.
Daca vrei putem discuta despre consilieri juridici si avocati multa vreme .... insa nu cred ca este cazul sa jignesti.
alina_blues90 a scris:

eu, sunt consilier la o societate mica, salariul meu este de 500 lei(4ore), problema e ca incerc sa-mi gasesc alt post, dar parca nu s-au mai auzit de asa ceva in Galati. azi am fost la un interviu pentru un post de operator facturare si mi-a fost ff greu , dar trebuie sa traiesc cumva.


Alina si eu sunt din Galati si nu inteleg cum de nu gasesti un loc de munca,. conform studiilor absolvite? Daca ai absolvit Dretul cum de te prezinti la un interviu pentru un post de operator facturare ?
elis a scris:

luckystar a scris:

DINCOLO DE BANI, AS AVEA SI EU O INTREBARE PT VOI: DE CE, OARE, 70 % DIN CONSILIERII JURIDICI DIN ACEASTA MINUNATA TARA, SUNT FOARTE SLAB PREGATITI ??!! NU, PE BUNE, NU GLUMESC SI NICI NU AM NIMIC CU EI, DAR ASTA E REALITATEA ...


:oops: :offtopic:
De unde ai scos acest procent? :-/
Chiar ai testat pe toti consilierii juridici din tara ;) ... acelasi lucru ar putea afirma si un consilier juridic despre un avocat ... nu cred ca suntem in masura sa apreciem sau nu nivelul profesional al niciuneia dintre cele doua profesii.

Pe forum se discuta ideea si nu calitatile sau nivelul de pregatire al uneia dintre profesii.

pt. mediaserv
Salariul minim pe economie pentru un post care necesita studii superioare este la ora actuala 1000 lei. Prin urmare, salariul minim de incadrare al unui consilier juridic este de 1000 lei.


Ma refeream la 1000 RON NET. Deci undeva pe la 1500 brut. Pentru 2-3 ani vechime e cam greu sa obtii mai mult. B-)
luckystar a scris:

mai ... sa stii ca poate ai dreptate...
de ce sa fac eu fel de fel de afirmatii, care sa supere pe unii si apoi - mai in gluma mai inserios - sa ma urasca pt asta ?!
nu e mai bine sa fac si eu ca toata lumea?!
adica, sa vb si eu in limbaj de lemn, sa nu spun nimic rau despre nimeni, sa cosmetizez orice afirmatie sau chiar sa tac ...
adica sa folosesc expresii de de genul acesta:
statul de drept ...
oamenii legii...
sa lasam justitia independenta sa-si spuna cuvintul ... noi nu ne putem pronunta...
consilierii, avocatii, magistratii ... toti sunt buni ...
etc. etc. etc.
nu, sa nu crezi ca fac misto. nu mi-as permite. trebuie sa ne respectam cu totii, dar chiar o sa ma gindesc bine la asta.
poate ... "o sa intru si eu in rindul lumii", din punctul asta de vedere, al felului in care spunem / nu spunem ce gindim.
mersi ...


De ce esti suparat? viata merge inainte si trebuie sa ne adaptam situatiilor. La tinerete esti revolutionar si la batranete intelept, doar daca ai ajuns in varf si apoi pe fundul prapastiei. Ce faci ? ramai acolo si te vaicaresti?,......... sau cauti solutii sa ajungi din nou in varf?
Depinde la ce societate comerciala esti angajat ... cunosc cazuri care depasesc cu mult sumele expuse pe forum si chiar din primul an de activitate ;)

Alte discuții în legătură

Bomba de la congresul unbr integra solutions integra solutions PROPUNERI pentru modificarea Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat: ........ 6. Art. 16 alineatul (2) litera b) se ... (vezi toată discuția)
Uniunea colegiilor consilierilor juridici din romania anonim anonim Din intamplare am ajuns pe acest forum si din pura curiozitate am citit toate mesajele. Sunt avocat de 8 ani si nu vad de ce un avocat ar fi mai bun decat un ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni consilier juridic? Stanciulescu_Roxana Stanciulescu_Roxana Sunt studenta a Facultatii de Drept din Sibiu si mai am putin si termin facultatea.In prima faza m-am gandit sa ma indrept spre functia de consilier juridic, ... (vezi toată discuția)