avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drept la salariu pe lunile nelucrate in caz de sistare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drept la salariu pe lunile nelucrate in caz de sistare conventie pentru neindeplinirea sarcinilor

Un angajat cu conventie de prestare de servicii care timp de opt luni nu si-a respectat obligatiile asumate cu toate somatiile verbale si in scris si care in consecinta nici nu a fost platit,desi figura pe statul de plata si s-au platit toate impozitele legale,dar nici nu si-a reclamat banii fiind pur si simplu opac la orice discutie,,i s-a comunicat fara preaviz incetarea conventiei.Are acest angajat dreptul de a pretinde salarul retinut pe lunile nelucrate ?
Cel mai recent răspuns: dorae , utilizator 12:47, 1 Februarie 2011
Conventia de prestari civile nu se asimileaza contractului individual de munca. In concluzie persoana nu are calitatea de angajat, nu beneficiaza de salariu, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract civil de prestari servicii sau conventie civila elisabety_73 elisabety_73 Buna. Am tot citit aici pe forum si am ajuns la concluzia ca parerile sunt impartite. Am un caz" o firma x care are nevoie de muncitori zilieri-sezonieri". ... (vezi toată discuția)
Conventie civila Vioreld Vioreld salutare. vreau sa inchei cu o persoana fizica o conventie civila. intrebarea mea este ce se plateste in acest caz (doar impozitul de 16%)? cine plateste ... (vezi toată discuția)
Revin și eu cu o întrebare. am 3 popriri pe cont iar veniturile ... sandumarian24 sandumarian24 Revin și eu cu o întrebare. Am 3 popriri pe cont iar veniturile mele sunt compuse din salariu și diurna. Pana acum banca îmi retine doar jumătate din ... (vezi toată discuția)