avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... aviz functii publice specifice politist local
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

aviz functii publice specifice politist local

A primit cineva avizul de echivalare functii publice specifice pentru cei care sunt de la 01.01.2011 politisti locali?
Oare cine trebuie sa trimita adresa de echivalare catre anfp, Primaria sau cei care sunt *inca Politia Comunitara*?
Intreb asta ca deocamdata nu exista niciun termen in care trebuie sa se reorganizeze si sunt Primarii care spun ca nu au fonduri necesare pentru reorganizare.
Ma gandesc ca art. 74 din HG 1332/2010..spune ca autoritatea publica locala are obligatia sa solicite echivalarea functiilor specifice.

Alte discuții în legătură

Politie locala dan  constantinescu dan constantinescu intrebare, intrebatoare. cine poate sa-mi spuna daca a ramas in vigoare prevederea legala potrivit careia un politist comunitar (viitor local) este prevazut la ... (vezi toată discuția)
Art. 7 din legea nr. 188/1999 gabelex gabelex Imi puteti spune si mie va rog cum interpretati acest articol? (4) Echivalarea funcţiilor publice specifice cu funcţiile publice generale, în ... (vezi toată discuția)
A fost aprobat regulamentul-cadru privind organizarea si functionarea politiei locale? dan  constantinescu dan constantinescu va rooog. stie cineva , a fost aprobat regulamentul-cadru privind organizarea si functionarea politiei locale ? legea spune ca la 1 ianuarie 2011 se ... (vezi toată discuția)