avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Art. 7 din Legea nr. 188/1999
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Art. 7 din Legea nr. 188/1999

Imi puteti spune si mie va rog cum interpretati acest articol?

(4) Echivalarea funcţiilor publice specifice cu funcţiile publice generale, în condiţiile legii, se face prin statutele speciale prevãzute la art. 5 alin. (1) sau, la propunerea autoritãţilor şi instituţiilor publice, de Agenţia Nationala a Funcţionarilor Publici.
(Art. 7 alin. 4 din Legea nr. 188/1999)
multumesc
Cel mai recent răspuns: mihami , utilizator 20:11, 3 August 2011
pey....ce e de interpretat aici?
odata, avem statutele speciale
a doua oara, io, autoritate publica, propun ANFP-ului echivalarea, si ei imi dau oki..sau nu. :)
gabelex, nu stiu sigur ce anume nu intelegi din articolul pe care l-ai prezentat, dar iti dau acest exemplu : politist local este o functie publica specifica (din Politia Locala), iar functia publica generala este cea ocupata de un referent/inspector/consilier care lucreaza intr-un birou/serviciu al unei Primarii. Referitor la echivalare : pentru politistul local primarul (sau directorul Politiei Locale, dupa caz) emite dispozitii de incadrare in functia publica specifica, echivalata cu functia publica generala (clasa, grad profesional conf. Lg.188/1999), inaintarea propunerii catre ANFP si primirea avizului favorabil. :) aprox, asa......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna? bogdanmarinela bogdanmarinela Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna si ce trebuie sa faca Primaria? (vezi toată discuția)
Numirea in functia de director executiv adjunct ambrosieoctavian ambrosieoctavian Buna ziua . Va rog sa ma lamuriti sisa ma ajutati cu o problema.cum se face numirea directorului executiv adjunct al Politiei Locale, si de catre cine? stiu ... (vezi toată discuția)
Participarea la alegeri a functionarilor publici cu statut special wasy gav wasy gav Va rog sa ma lamuriti daca un functionar public cu statut special, adica un politist, poate sa se suspende din activitate in vederea participarii la alegerile ... (vezi toată discuția)