avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general donatii catre voluntarii fundatiei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

donatii catre voluntarii fundatiei

Buna ziua, as dori sa stiu daca se pot face donatii lunare in bani, spre exemplu 100 euro unui voluntar al fundatiei? Acesti bani sunt donati pentru sprijin in vederea scolarizarii, achizitie alimente, plata chirie etc. In ce masura nu pot fi trasa la raspundere pentru ca nu am angajat acest om si prefer sa ii donez banii? Multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

In ce conditii colectarea de fonduri in vederea donarii acestora Nickydrag Nickydrag Am creeat un grup pe Facebook si doresc ca membrii acestui grup sa doneze lunar o suma infima (1 leu) pentru ajutorarea unor cazuri sociale sau medicale. ... (vezi toată discuția)
Poate un ong sa doneze bani? TCor TCor Buna ziua! Un ONG a primit prin donatii (daruri manuale) de la diferite persoane niste bani. Din acesti bani isi organizeaza activitatile si vrea sa dea/ ... (vezi toată discuția)
Salariul functionarului public mirunapop mirunapop Buna ziua! Sunt functionar si leafa care o ridic lunar este de 450 ron. Nu este numai cazul meu dupa aplicarea procentului de 25%. Chiar daca studiile sunt ... (vezi toată discuția)