avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie conducere

Buna ziua ,
Sunt sef serviciu intr-o companie cu capital de stat .Am negociat spor de conducere de 25 % din salariul de baza .
Intrebarea este daca atunci cand eu sunt in concediu de odihna , persoana care ma inlocuieste ( preia atributiile conform fisei postului ) prin dispozitie a directorului , poate beneficia de salariul meu si de sporul de conducere .
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Edbah , utilizator 13:01, 22 Iulie 2009
daca va negocia asta cu directorul, da
intradevar depinde ce va negocia di dir., insa el este trebuit cu un anumit salariu pt. atributiile ce le are
lavpop a scris:

Buna ziua ,
Sunt sef serviciu intr-o companie cu capital de stat .Am negociat spor de conducere de 25 % din salariul de baza .
Intrebarea este daca atunci cand eu sunt in concediu de odihna , persoana care ma inlocuieste ( preia atributiile conform fisei postului ) prin dispozitie a directorului , poate beneficia de salariul meu si de sporul de conducere .
Va multumesc .

Prin dispozitia directorului se poate stabili care sunt drepturile banesti de care va beneficia persoana care va inlocuieste.
Sa inteleg ca ar trebui sa negocieze si persoana inlocuitoare pentru perioada in care preia atributiile sefului un alt salar si indemnizatie de conducere .
Daca directorul nu stabileste drepturile banesti de care beneficiaza persoana inlocuitoare , aceasta nu beneficiaza decat de sarcini si atributii in plus ?

Multumesc
Asa este ...... in practica, directorul nu mai stabileste si drepturile banesti de care beneficiaza persoana inlocuitoare , ci numai atributii sau sarcini in plus.
Este bine ca persoana inlocuitoare sa vorbeasca cu directorul unitatii si despre drepturile banesti.

Alte discuții în legătură

Inlocuire functionar de conducere - concediu de odihna blackjack blackjack Buna ziua, Se poate ca un functionar public de conducere sa fie inlocuit de un functionar de executie pe perioada concediului legal de odihna a celui ... (vezi toată discuția)
Delegare de atributii functionar public emiliabianca emiliabianca Buna ziua , va rog daca poate cineva sa-mi clarifice o problema: nu stiu care este baza legala(daca exista) potrivit careia un functionar public de executie ... (vezi toată discuția)
Adaugarea de atributii suplimentare in fisa postului poate duce la marirea salariului? Diaconu Camelia Diaconu Camelia Prin schimbarea de la 01 august a organigramei persoana care avea atributii in monitorizarea bugetului a fost trecuta la alt compartiment cu alte atributii in ... (vezi toată discuția)