avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... carei institutii ma adresez in cazul in care am de ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

carei institutii ma adresez in cazul in care am de facut o plangere pentru un serviciu sau drept incalcat in materie internationala?

Buna ziua,


Am fost in Viena si am inchiriat o masina, dupa utilizarea ei ni s-a spus ca masina este lovita sub capota, noi neavand cum sa verificam acest lucru la mom.inchirierii. Aveam polita de asigurare, insa nu acopera avarii sub masina sau interiorul ei. De fapt acopera insa numai pt cetatenii francezi, italieni, englezi, nemti, austrieci, englezi. Romanii, bulgarii, sarbii, sunt exceptia.

Bineinteles ca nu am fost de acord sa platim cval. prejudiciului, insa totusi suma ni s-a luat din cont. Suntem convinsi ca totul a fost premeditat deoarece agentul care a verificat-o s-a dus direct la zona de sub capota dupa ce a dat un tur rapid masinii.

Am scris pe p-v ca nu suntem de acord sa platim nici o dauna si am semnat. Bineinteles ca banii ni-i i-au luat imediat din cont.

Cum putem depune o plangere in acest sens si unde?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:47, 2 Februarie 2011
aveti toate informatiile aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala -ma pot indrepta impotriva celui vinovat de producerea accidentului? Jurist TM Jurist TM Buna ziua! Am urmatoarea problema: o masina , parcata pe carosabil, a fost lovita in plin de un alt autoturism care venea cu viteza foarte mare din sens ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca am plangere la politie? raducutzzu raducutzzu Buna ziua, Acum cateva zile am avut un incident in trafic cu un sofer in urma caruia acesta a chemat Politia. Concret, traversam o alee dintre blocuri, ... (vezi toată discuția)
Distrugere/ zgariat autoturism Waky Waky Buna seara, postez aici in speranta ca voi gasi cea mai buna cale de a mi se face dreptate. Acum doua seri am ridicat stergatorul unui vecin care ... (vezi toată discuția)