avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare temporara orar de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare temporara orar de functionare

Am depus cerere pt orar de functionare la un magazin de textile intre ora 9-20.00 in fiecare zi, care bineinteles s-a aprobat. Intrebarea mea este: in luna ianuarie si februarie pot sa modific ( printr-o nota interna de exemplu prin care sa le aduc la cunostinta angajatilor) orarul acesta ( sa fie deschis magazinul doar 8 ore pe zi, avand iin vedere ca nu sunt clienti) sau trebuie sa depun din nou o cerere la primarie. Mentionez ca de la mijlocul lunii februarie doresc revenirea la orarul initia ( de la 9"30-20:00 )

Alte discuții în legătură

Orar lucru firma alin1980 alin1980 Buna ziua as dori sa intreb ceva in legatura cu programul-orarul unei firme.. CA patron de firma pot inchide oricand anuntand inainte persoanele ce se ... (vezi toată discuția)
Roi - contract de munca program de lucru 8 ore icoman icoman Bun a ziua, Am semnat Contract de munca nou, si programul de lucru este 8 ore / zi/ 40 ore saptamana, acum la fiecare rubrica unde s-ar specifica oarecum .. ... (vezi toată discuția)
Programul de munca si pauza de masa Rozina22 Rozina22 Lucrez la un magazin de prezentare si am primit noul program de munca adica de la 8:30-17printr-o nota interna pe care va trebui sa o semnez.Pana acum lucram 9 ... (vezi toată discuția)