In 21-22 Dec '89 am fost in sediul prefecturii din Piatra Neamt impreuna cu o parte dintre cetatenii care in prezent au certificat de revolutionar si beneficiaza de niste drepturi. Cum pot sa solicit, si unde, eliberarea certificatului? Mentionez ca la data respectiva s-au facut doua liste cu participantii : una la intrarea in sediul prefecturii (sfatul popular judetean) de catre un revolutionar si alta la et. III al cladirii respective de catre o secretara a numitului S.P.Judetean. Eu apar pe amindoua listele.
In 2004 s-a dat din nou o lege prin care se permitea eliberarea de noi certificate de revolutionar. Atunci pentru o perioada de un an se puteau aduce noi acte doveditoare care sa ateste calitatea de revolutionar. S-a tot prelungit termenul pana anul trecut in aprilie. Nu cred ca se mai poate face ceva acum, dar poate exista persoane mai autorizate sa dea informatii mai exacte decat as face-o eu.
Azil
jicapopescu
am solicitat azil in franta,a fost refuzat ca nu aveam adeverintele doveditoare,au trecut trei ani,amu am toate necesare pot sa solicit din nou azil? multumesc ... (vezi toată discuția)