avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau sa obtin certificat de revolutionar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau sa obtin certificat de revolutionar

In 21-22 Dec '89 am fost in sediul prefecturii din Piatra Neamt impreuna cu o parte dintre cetatenii care in prezent au certificat de revolutionar si beneficiaza de niste drepturi. Cum pot sa solicit, si unde, eliberarea certificatului? Mentionez ca la data respectiva s-au facut doua liste cu participantii : una la intrarea in sediul prefecturii (sfatul popular judetean) de catre un revolutionar si alta la et. III al cladirii respective de catre o secretara a numitului S.P.Judetean. Eu apar pe amindoua listele.
Cel mai recent răspuns: yamada , utilizator 13:46, 2 Februarie 2011
In 2004 s-a dat din nou o lege prin care se permitea eliberarea de noi certificate de revolutionar. Atunci pentru o perioada de un an se puteau aduce noi acte doveditoare care sa ateste calitatea de revolutionar. S-a tot prelungit termenul pana anul trecut in aprilie. Nu cred ca se mai poate face ceva acum, dar poate exista persoane mai autorizate sa dea informatii mai exacte decat as face-o eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu plata esalonata a indemnizatiilor pentru revolutionari CorneaCarmenElena CorneaCarmenElena Buna Seara. Tatal meu este revolutionar si i-a fost avizat certificatul de revolutionar in septembrie 2009.A mers la Buc, dupa el insa numele ii era gresit. ... (vezi toată discuția)
Azil jicapopescu jicapopescu am solicitat azil in franta,a fost refuzat ca nu aveam adeverintele doveditoare,au trecut trei ani,amu am toate necesare pot sa solicit din nou azil? multumesc ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de nastere la primaria localitatii de resedinta permanenta iurri iurri Buna ziua, luni trebuie sa merg la Bucuresti sa depun juramantul de cetatean roman. De doi ani locuiesc in Piatra Neamt (permis de sedere pe termen lung (5 ... (vezi toată discuția)