avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SEDIU SOCIAL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SEDIU SOCIAL

Daca se schimba proprietarul la un spatiu inchiriat ca si sediu social, noul contract mai trebuie inregistrat la Registrul Comertului ? Contractul de inchiriere initial era pe o perioada nedeterminata. Va rog sa-mi precizati si temeiul legal.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: IULIABIIA , utilizator 13:58, 3 Februarie 2011
Nu mai este legal vechiul contract,incheiati un contract de inchiriere cu noul propietar-daca este de acord.Nu este nevoie sa-l depuneti la Registrul Comertului,deoarece nu ati schimbat sediul social.
Multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social just.rain just.rain Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)
Doua societati comerciale la aceeasi adresa Monicaluis Monicaluis Buna ziua, va rog ajutati-ma cu o lamurire. Am inchiriat prin contract o garsoniera pentru a o transforma in sediu de firma. Avocatul firmei a mers la ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere expirat Endelus Endelus Buna ziua, as vrea si eu sa ma lamuresc in legatura cu un contract de inchirere al unui spatiu comercial care a fost valabil 2 ani si a expirat la 1 mai ... (vezi toată discuția)