avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale prelungire valabilitate sediu secundar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

prelungire valabilitate sediu secundar

am de facut recodificare si prelungire valabilitate sediu secundar
ca sa depun cele 2 acte aditionale la contractul de comodat trebuie dosar separat de cel pt recodificare?
stiam ca contractele de comodat trebuie depus in original. aditionalele le pot depune in copie?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 16:23, 24 Aprilie 2008
miruna.c a scris:

este asa cum spune cvm
am o nelamurire : OUG 124/1998 spune pentru SRL obiect unic dar de exemplu acel 8514 care este trecut la obiecte secundare, a fost considerat activitate conexa.
Deci a fost permis.
Acum daca le las pe toate are ceva?

In fond nu dvs. vi le-ati pus. Eu le-as lasa asa cum au picat pana ce m-ar intreba cineva de ... sanatate, vorba romanului. Tocmai pentru faptul ca acest obiect "unic cu sau fara activitati conexe" e destul de ambiguu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recodificare si inregistrare mentiuni DAIANA_ DAIANA_ Dupa cum stiu eu, cererea de recodificare se adreseaza separat directorului ORC, iar mentiunile se cer ca pana acum judecatorului delegat. Deci este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Caen szture szture Buna ziua, La recodificarea CAEN-ului societatea noastra a schimbat doar caen-ul aferent activitatii de baza,iar cele secundare au ramas ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv actualizat - cesiune parti sociale ContSters50370 ContSters50370 Buna ziua, am si eu o intrebare, daca m-ati putea ajuta v-as fi foarte recunoscatoare. Desi am cautat pe forum, nu m-am lamurit in totalitate. Sotul meu ... (vezi toată discuția)