avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Ce carte ar fi mai indicata?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Ce carte ar fi mai indicata?

Ca si voi ma pregatesc ...pentru examenul de intrare in barou..momentan am facut rost de sintezele de la editura Nomina lex, Editia 2010..sper sa imi fie de folos., insa am totusi o indoiala daca apare editia 2011..ce fac?:sorry:..astept o parere...si daca pentru p gen. civil e ok...G.Boroi?:D
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 23:01, 5 Februarie 2011
Din cate am inteles pana acum Boroi e ideal...
inca mai astept pareri..
Succes !!!
:)multumesc
Daca apare editia 2011,le vei actualiza/aduce la zi pe cele din 2010. ;)
In ce priveste dreptul civil-partea generala,eu recomand Gheorghe Beleiu,Drept civil roman - Introducere in dreptul civil - Subiectele dreptului civil - Editia a XI-a.
Ma alatur recomandarii facute de Luiza...Gheorghe Beleiu este pe intelesul tuturor, iar baremul este facut dupa aceasta carte -Drept civil roman - Introducere in dreptul civil - Subiectele dreptului civil - Editia a XI-a.
Sintezele sunt utile, dar poti pierde puncte importante la barem pe "mana" lor.

ahhhh :((( pei si m-am grabit si mi-am luat boroi la drept civil p generala si persoanele:( am facut ceva rau:(? totusi sa-mi iau Beleiu si ce editie?

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)
Examen pentru avocat stagiar Dana Drambarean Dana Drambarean Buna ziua, Din ce carti imi recomandati sa invat pentru examenul de intrare in profesie ca si avocat stagiar? M-ar ajuta foarte mult niste autori si niste ... (vezi toată discuția)