Avem un SRL si dorim sa construim o hala si sa deschidem o spalatorie auto. Terenul este proprietatea parintilor asociatului unic, existand un contract de comodat intre SRL si proprietari. Problema este ca vecinul direct cu parcela aferente viitoarei hale nu vrea sa-si dea acordul pentru constructie motivand ca zgomotul ar fi prea mare. Mentionez faptul ca vecinul respectiv nu poate fi convins nici intr-un fel.
Oare ce solutie am avea sa reusim sa facem ceva? Ne-am gandit si la confectii metalice, deoarece nu ar fi zgomot si s-ar elimina in totalitate traficul intens de masini. Dar tot intervine impotrivirea vecinului. Sau varianta cu hala pentru depozit en-gros. Masinile nu ar trebui sa treaca nici macar prin fata portii/casei vecinului.
Oare exista vreo portita sa facem ceva fara acordul vecinului?
Multumesc muuuuuult!
Sinecer fara acordul vecinului nu prea puteti sa faceti ceva!!! Incercati sa va intelegeti omeneste cu el iar daca asa nu merge #-o chematil in instanta.
pai de ce e nevoie de acordul vecinilor?
numai daca era vorba de bloc de locuinte era nevoie de acordul vecinilor.
asta la infiintarea SRL-ului. eu inteleg ca SRL-ul exista deja, nu vad problema...
Sustin parerea Ancai...
Si vad si aici ...www.avocatnet.ro/content/art...
Daca vreau sa construiesc ceva pe terenul meu am nevoie de acordul vecinilor? N-am mai auzit!
Aprobare garaj
marbostgms
Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj.
Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)
Avize si autorizatii
MdenisaL
Buna ziua!imi puteti spune ce avize si autorizatii sunt necesare pentru o cladire de locuinte de serviciu pentru strainii ce lucreaza in Romania.
Va multumesc ... (vezi toată discuția)