avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 6 ani de munca din 1985-1991
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

6 ani de munca din 1985-1991

am fost angajat la pajura grup, am intrat in somaj la jumatatea perioadei mi sa cerut sa aduc cartea de munca pt verificare.Inacea zi mi sa furat geanta in care aveam cartea si actele de identitate.
Anii 1985-1991 au fost lucrati la Intreprinderea Avicola de Stat Titu Dambovita, cand am fost sa recuperez o adeverinta cu acesti ani am aflat ca arhiva intreprinderii a luat foc.
Unde ma pot adresa si ce dovezi imi trbuie pt a recupera acesti ani de munca pierduti ???

Va multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 3 Februarie 2011
Se poate face cerere de reconstituire a vechimii in munca pentru acea perioada ... reconstituirea se face de către instanţa judecătorească competentă să soluţioneze conflictele de muncă, pe baza înscrisurilor sau a altor probe din care să rezulte existenţa raporturilor de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca Fapanuputapa Fapanuputapa Stimati avocati , Am fost angajat la avicola Titu din lunguletu jud. DB timp de 5 ani si apoi am luat transferu la alta societate dupa aceia am intrat in ... (vezi toată discuția)
Carte de munca ionutyahoocoom ionutyahoocoom Stimati avocati , In timp ce ma duceam la somaj m-i s-a furat borseta cu actele printre care era si cartea de munca . Am recuperat ... (vezi toată discuția)
Carte de munca Atlanta Atlanta Daca arhiva institutiei , unde angajatul a lucrat, a luat foc, iar cartile de munca nu au mai putut fi recuperate, cum poate angajatul sa obtina dovada ... (vezi toată discuția)