avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Punctaj suplimentar - grupa 2 de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Punctaj suplimentar - grupa 2 de munca

o data cu majorarea punctului de pensie cu 25% persoanelor ce au lucrat in grupa 2 .daca am 887ron cat voi avea dupa recalculare.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:29, 3 Februarie 2011
Nu se poate da un raspuns exact aici.Aproximativ de doua ori mai mult,decat s-a acordat prin O.U.G.100/2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupe de munca inaudroiu inaudroiu Sunt pensionata din februarie 2001. Am lucrat in conditii de munca conform Gr. I un timp de 4 ani si 3 luni si conform Gr.II, tot 4 ani si 3 luni. Am primit ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 209/2008 iancutuila iancutuila doresc sa stiu cand se va pune in aplicare OUG 209/2008 cu mentiunea ca am lucrat in grupa II de munca aproximativ 30 de ani de unde rezulta un spor de 7.3 ani ... (vezi toată discuția)
Cand s-a acordat majorarea punctajelor de grupa 1??? popovici_ioan popovici_ioan Buna ziua am iesit la pensie de boala in anul 1991 si in anul 1996 la pensie de batranete.Am in total ani de munca 39 dintre care 24 ani 11 luni 29 zile de ... (vezi toată discuția)