avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare copil

revin cu completari,mama este in concediu pt crestere copil.(lucreaza in domeniul medical)insa nu detine o locuinta proprie,ar pute locui cu parintii acesteia,doar ca acestia au in ingrijire,un adult cu probleme psihice,si nu cred ca acesta ar fi un mediu 100%sigur.insa nici cu tatal copilul,nu cred ca este,cata vreme acesta,pe motiv ca lucreaza,isi neglijeaza "indatoririle familiale",se joaca cu copilul,cand este disponibil,insa se implica activ in crestrea acestuia,si in actiuni zilnice cum ar fi scosul afara,baia zilnica,hranitul,culcatul,nici macar nu il preocupa ca,copilul sa aiba parte de intalniri in care sa aiba contact sa interactioneze cu alti copii.asadar,in aceasta situatie,considerati,ca ar avea,cel mai bine,nevoie de serviciile unui avocat? cu stima
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:16, 3 Februarie 2011
cu aceste completari, reveniti acolo unde ati deschis subiectul.
aveti nevoie de avocat, mai ales daca si tatal doreste sa-i fie incredintat copilul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort andrajurubita9@gmail.com andrajurubita9@gmail.com Buna ziua! Ati putea sa mi spune ti va rog dak as divorta de sotul meu care este un om alcoolic,ar avea sanse in fata instantei k copilul nostru de 1 an si 10 ... (vezi toată discuția)
Interdictie bunuri aly_magda aly_magda Buna ziua, Am o fetita rezultata din concubinaj. Am terminat procesul pentru incredintarea minorei si pensie alimentara. Sunt proprietara unei garsoniere si ... (vezi toată discuția)
Divort incredintare minor tigrutz tigrutz Sunt in proces de divort intentat de mine din cauza violentei sotului si am avut deja o prima infatisare in care am aflat ca sotul meu a depus o ... (vezi toată discuția)