avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Majorare salarii bugetari 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Majorare salarii bugetari 2011

Din norma metodologica pentru aplicarea legii 285/2010 am inteles ca inmultesc venitul diminuat cu 1.15 si rotunjesc rezultatul in favoarea salariatului din leu in leu (lucru care contravine putin art. 16 alin. (1) din 285, dar nu este problema mea asta).
Problema mea este ca nu stiu cat de bine am calculat eu valoarea veniturilor dupa diminuarea cu 25% a veniturilor deoarece in 118 nu mi-a explicat nimeni cum sa rotunjesc rezultatul inmultirii venitului cu 0.75. Eu fara sa ma gandesc prea mult atunci am luat salariatului ce era sub 0.5 dupa virgula, iar la ce era peste 0.4(9) dupa virgula am rotunjit in favoarea salariatului pana la intreg.
Acum ma puteti lamuri dumneavoastra cum ar fi trebuit sa procedez atunci la calculul valorii venitur

Alte discuții în legătură

Ref.salariu de incadrare mitimama mitimama Buna ziua!Am fost incadrata incepand cu 1 septembrie 2016 pe un post de educator ergoterapeut debutant(avand studii superioare de specialitate) ,clasa de ... (vezi toată discuția)
Rotunjire valoare pensie im82 im82 Vă rog, știe cineva cum se rotunjește valoarea pensiei? Ce este sub 05,lei se rotunjește la 0 iar ce este peste 0,5lei se rotunjește la 1? Se știa la ... (vezi toată discuția)
Spor conditii vatamatoare dumi32 dumi32 Va rog sa ma ajutati cu acordarea in 2011 a sporului de cond vatam conf art. 21 din Lg 284/2010. In 2010 am beneficiat de acest spor conf. Lg 330/2009 ... (vezi toată discuția)