Daca autoritatea locala depune dosarul cu dispozitia privind masurile reparatorii - nefiind posibila retrocedarae in natura - la prefectura judetului, acesta din urma are vreun termen de a trimite mai departe la ANRP dosarul spre solutionare? Cand am intrebat la prefectura despre stadiul dosarului, mi s-a spus ca sunt 200 de dosare inaintea dosarului meu, si trimestrial se trimit 25 la ANRP si sa fac un calcul privind data cand va fi trimis dosarul meu.
nu poate exista dispozitie legala care sa limiteze numarul de dosare care se trimit trimestrial al anrp.
solicitati raspuns in scris de la prefectura in sensul celor ce v-au spus verbal.
Se practica de catre ANRP "programarea" judetelor la un anumit interval(cca 1-2/ luna) ,cand delegatul aduce pachetul de dosare verificate(cate verifica atatea duce ):P
Tristetea abia acum incepe(la ANRP) unde platile sunt suspendate pentru (deocamdata:stunned: )2 ani!!Sunt mii de dosare inregistrate care sunt blocate la plata.
va spun din experienta. Am un dosar de despagubiri din 2001. Abia in 2006, dupa un proces a ajuns la ANRP. Dar si atunci incomplet. Dupa 3 ani, a fost returnat la primarie pentru completare. Dar, actele cerute in plus, se refereau la un imobil demolat pe cand imobilul cerut exista.Dupa inca doua procese, pe obligatia de a face, in februarie s-a prezentat la ANRP angajata prefecturii Arges pentru depunerea dosarului meu. Nu l-a primit deoarece, asa cum spune colegul de mai sus, se primesc numai 25 dosare. Al meu era al 26-lea. In jurul datei de 20 feb, s-a deplasat din nou la ANRP si, de aceasta data, dosarul a fost refuzat pentru ca hotararrea judecatoreasca nu era investita cu formula definitiva.
IATA CARE ESTE CULMEA ABERATIEI A CELOR DE LA ANRP: Actiunea pe care am formulat-o in instanta impotriva primarului, secretarului, prefectului si ANRP, era pe obligatia DE A FACE- ADICA SA-I OBLIGE PE PARATI SA DUCA DOSARUL LA ANRP. IAR ANRP RESPINGE DOSARUL PENTRU CA NU ESTE INVESTIT CU FORMULA DEFINITIVA: RASUL, RASULUI CURCILOR, BATAIE DE JOC A UNORA CARE TRAG DE TIMP IN REZOLVAREA DOSARELOR, pentru ca, nu este asa, munca la stat ingrasa.
Si, cu siguranta, dupa 10 ani, 5 procese si 10 memorii la ANRP in care le-am explicat ca imobilul exista si-l dorim in natura, tot nu vor intelege si vor merge tot pe procedura expertizei pt. despagubiri. Unde esti,tu, Tepes Doamne?
Legea 290/2003
iulian nicu
as dori un raspuns din partea avocatnet ,cu privire la problema mea; am dosarul depus la anrp din luna martie/2007cu decizie ,hotarire,dovada refugiului si ... (vezi toată discuția)