avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... legea341/2004
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

legea341/2004

buna .am si eu o intrebare legata de legea 341/2004(recunostinta fata de eroi martiri si luptatorii din revolutia din 1989) stie cineva daca persoanele care beneficiaza de indemnizatia lunara reparatorie sunt obligati sa plateasca pensia de intretinere din aceasta indemnizatie .in legea 341/2004 se specifica faptul ca drepturile acordate conform prezentei legi nu sunt consoderate venituri . Va multumesc pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: luminic , utilizator 13:20, 9 Februarie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
nu inteleg ce ati dorit sa spuneti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea pensiilor olimiha olimiha Buna seara, Noua lege a pensiilor va afecta legea 341/2004 privind drepturile financiare a celor care fac obiectul legii? Multumesc (vezi toată discuția)
Copiii eroilor-martiri primesc, in 2012, indemnizatia prevazuta de legea nr. 341/2004? mariana47carmen mariana47carmen Va rog frumos sa-mi spuneti daca copii urmasilor eroilor martiri de la Revolutia din Decembrie 1989 mai iau in 2012 idemnizatia prevazuta de lg. 341/2004, ... (vezi toată discuția)
Urmas erou revolutie 29 ani are dreptul la indemnizatie? zefirzefir zefirzefir Nu pot sa ma lamuresc singur daca din 2016 este specificat ca urmasii de EROU MARTIR I REVOLUTIEI ROMANE-1989,vor beneficia de indemnizatie indiferent de ... (vezi toată discuția)