avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita cu actualizare suma
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita cu actualizare suma

buna seara! As dori un mic ajutor. Am de pus in executare o sentinta investita cu titlu executoriu. Suma trebuie sa fie actualizata cu indicele de crestere al preturilor de la data de 30.05.2007 pana la data platii efective. In luna oct.2009 am primit 40 % din suma, care trebuia actualizata asa cum am aratat mai sus. Acum trebuie sa ma prezint la executor ptr punere in executare silita a restului de 60% din suma. Cine trebuie sa calculeze diferenta ramasa de achitat? Eu sau trebuie sa se ocupe executorul prin solicitare in scris la Institutul National de statistica? sau ce trebuie sa fac? Nu inteleg nimic.
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 23:40, 3 Februarie 2011
Executorul judecatoresc va proceda la actualizare.
dar executorul mi-a spus ca trebuie sa trec in cererea de executare silita suma pe care o are de executat. Nu stiu ce sa-i mai spun ca de 4 ore tot calculez si nu ajung la nici un rezultat.
ii spui suma ce se va actualiza cu indicele de inflatie conform...pana la data platii integrale a debitului. In mod normal el calculeaza
da...am spus asta...dar degeaba...o tine pe a lui.
Pai mergi la altul. De unde esti.
Inseamna ca e un comunist si ii este lene sa munceasca....Evita-i pe astia, nu merita sa traiasca.

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie alimentara - executare silita adi_2010 adi_2010 Buna ziua. Am de recuperat o anumita suma privind pensia alimentara. Am dosar de executare silita la un BEJ. Solutia data de instanta este ... (vezi toată discuția)
Cerere de actualizare a creantei buna ziua! as dori sa fac o ... Parthena Parthena Cerere de actualizare a creantei Buna ziua! As dori sa fac o cerere de actualizare a creantei, deoarece sumele platite de mine nu corespund cu sumele aratate ... (vezi toată discuția)
Actualizarea creantei cu indicele de inflatie mihaela vizintin mihaela vizintin Am o fila CEC investita cu titlu executoriu .Acum urmeasa sa fie scos la licitatie un imobil pt recuperarea datoriei. Poate executorul sa actualizeze suma ... (vezi toată discuția)