avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesirii la pensie conform noii legi
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie conform noii legi

As dori sa stiu daca pot iesi la pensie si cand? am 49 de ani si am o vechime in munca de 29 ani si 4 luni(inclusa si armata),astfel:6ani si sase luni in gr.1 intre anii1981 - 1990,si 21 ani in conditii speciale intre anii 1990 si 2011.
Mentionez ca cei 6 ani si 6 luni i-am lucrat la alta intrprindere dupa care m-am transferat la alta. Inca o nelamurire :este adevarat sau nu ,faptul ca cei 6 ani si 6 luni de gr.1 se socotesc ca ani lucrati in conditii deosebite (adica gr.2) ?va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie de drept maria96 maria96 sunt nascut 5.5.1967 am lucrat din 1985 ca tamplar avand inclusiv armata 1 an si 7 luni,iar din 1990 m-am transferat la rafo,am lucrat si inca lucrez in ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie lena32 lena32 buna seara va rog sa imi sp daca un barbat, nascut ;a data de 06.06.1954 cu o vechime totala de 38 ani 1 luna si 28 zile si cu 19 ani si 8 luni gr II+6ani si ... (vezi toată discuția)
Armata ca si vechime in munca floring2000 floring2000 Va rog , dacă vreţi,sa-mi răspundeţi la mail multe întrebări : În anul 1983 am terminat liceul şi am mers in armata 9 luni la T.R. După armată, ... (vezi toată discuția)