avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Certificat de atestare fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Certificat de atestare fiscala

Buna ziua,

Pentru depunerea declaratiei inventar aferenta contributiei pentru concedii si indemnizatii existenta la 31.12 si neplatita pana la 31 ianuarie 2011 am inteles ca trebuie un certificat de atestare fiscala de la AFP.

Stie cineva cu ce documente trebuie sa ma duc pentru a-l obtine?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mariralu , utilizator 23:51, 23 Februarie 2011
Cerere tip, balanta de verificare la luna dec 2010, timbru fiscal.
Ultima modificare: Vineri, 4 Februarie 2011
Popa Adrian, Contabil
Multumesc!
2 intrebari:
in balanta la decembrie deocamdata nu am impozitul pe profit inregistrat si pt trim.4, este vreo problema?
timbrul fiscal de unde se cumpara?
Timbrul fiscal gasiti la orice oficiu postal.
Tot ce e in balanta , inclusiv accesoriii, trebuie sa corescpunde cu fisa de acolo, adica cu ce ati declarat.
Problema este alta , ca poate nu si-au platit datoriile , ori anaf nu elibereaza acest certificat cu datorii #-o ce facem atunci ? Sau este alta varianta nu este corecta fisa cu balanta iar dureaza si trece termenul #-oX-(X-(. Sau nu au bani sa plateasca .
Din cate stiu acest certificat se elibereaza de catre anaf (cu insistente) in termen de 5 zile lucratoare
Ultima modificare: Vineri, 4 Februarie 2011
mihaelastir, utilizator
Anaf este obligat sa va elibereze certificatul fiscal in stadiu in care este, cu datorii sau fara.
De evidenta corecta in contabilitate nu mai depinde de ei...........

Alte discuții în legătură

Cum sa depun declaratia de inventar? kzst kzst Din motive administrative, contabila a placat de la firma, si eu trebuie sa depun declaratiile...dar cum sa depun declaratia de inventar, daca in balanta nu am ... (vezi toată discuția)
Declaratia inventar cass teo.madalina teo.madalina In legatura cu declaratia inventar care trebuie depusa sa casa de sanatate pana la data de 15.02.2011, aceasta declaratie trebuie depusa de toti ... (vezi toată discuția)
Concediu medical alexanstanescu@yahoo.com alexanstanescu@yahoo.com un concediu medical cu cod de indemnizatie 06 si cod de diagnostic 651, poate fi \"in continuare\" la un certificat cu cod de indemnizatie 01 si cod de ... (vezi toată discuția)