avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... perle, nestemate, bijuterii, francutii ... de-ale ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

perle, nestemate, bijuterii, francutii ... de-ale copiilor nostri

Daca recunosc ca am cam furat titlul beneficiez de reducerea pedepsei? :vishenka:

Sunt sigura ca toti aceia dintre noi care avem copii am avut ocazia sa ne minunam/distram/intram in pamant de rusine din cauza unor replici sau afirmatii de-ale lor. Pustiul meu, care acum are aproape 9 ani, e ''de varf''. Incep cu o ''cearta'' pe care a avut-o cu sotul meu, cand se jucau de-a doctorul. Intai trebuie sa precizez ca sotul e politist. O sa vedeti ca informatia asta are maaaare importanta.
Deci, eu ocupata, sotul in ''cabinet'' la dl. doctor, care ii trata o asa-zisa rana la picior, cu rivanol si leucoplast. Leucoplast LAT. Dupa ce l-a lipit, dl. doctor a constatat ca nu e bine pus si... l-a dezlipit. Desigur ca pacientul, ''imblanit'' destul de bine pe respectiva portiune, a inceput sa urle dupa mine: Doamna asistenta, doamna asistenta!!!! Cand m-am dus la ei, a inceput sa se planga:
- Uitati ce mi-a facut dl. doctor, m-a lasat fara par pe picior, pe mine ma doare, eu am venit sa ma faca bine si el ma omoara etc.
Dl. doctor, care nu intotodeauna sesizeaza glumele intr-o discutie si de multe ori se umfla pe degeaba, era tot mai suparat:
- Ba eu l-am tratat bine, el n-a stat!
- Dar n-am stiut ca o sa ma chinuie, sa-mi dea banii inapoi, zicea proaspat epilatul meu sot, i-am dat 5000 de lei!
- Nu mi-a dat nimic! a venit protestul doctorului.
- Ba da, i-am dat 5000 spaga, sa mi-i dea inapoi!
Si a venit traznetul de la micul Hippocrate:
- Doctorii nu iau spaga, numai POLITISTII iau spaga!
... Jur ca am cazut in pat de ras...

Daca ma intrebati de unde stie sau de unde a tras concluzia asta, ca si noi ne-am gandit, am descoperit: de cate ori se intalneste cu un coleg de-al sotului care e agent de circulatie, respectivul domn ii spune : Hai cu mine o tura cu masina, o punem de-o spaga, iei si tu niste caramele la fete...
Cel mai recent răspuns: alla1975 , utilizator 15:26, 18 Decembrie 2014
Povestitor uituc.
Eu (povestind "Capra cu trei iezi" cu schimbarea vocii pentru fiecare personaj) - strigand cu o voce groasa si fioroasa: Ahaaaa, te-am prins iezisorule!
Horea (foarte calm insa profund contrariat): Tata, de ce nu mai are lupul voce subtire, tata? A fost inapoi la urs sa-i repare limba?
:oops: uitasem :blush2:

Propunere de nerefuzat

Urmarim amandoi un desen animat dragalas unde apare o casuta plina de floricele ... totul e foarte frumos ...
Horea: Tata, haide sa ne mutam noi doi in desene, tata! Vrei?

Ce poveste-i asta?
Eu (zic povestea despre "Alba ca Zapada" si ajung la dramatica scena a otravirii Albei cu marul jumatate rosu, jumatate galben) - sunt in rolul imparatesei si intind ranjind malefic un mar imaginar care un poster in care apare preferata lui Horea, Penny din "Bolt".
Horea (incruntat si foarte hotarat): Tata, daca o otravesti pe Penny nu mai vorbesc cu tine, tata!

Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
piciul meu sorbea apa dintr-o cana la care eu exasperata ma ratoiesc la el "mai copile invata si tu sa bei" la care el imi raspunde '' nici o mama normala nu ii spune copilului sa invete sa bea"
=D> =D> =D> nu am cuvinte...

Veneam din ultimul concediu (a se intelege 2009, nu anul trecut, suntem bugetari :) ) si cand sa iesim de pe o autostrada din Serbia, nu mai gaseam tichetul pe care-l platisem la intrarea pe autostrada. Se jucase cu el pustiul, dar practic nu avea cum sa-l piarda, nu oprisem niciunde, tot prin masina era. Sarbul statea in ghereta lui, clatina dezaprobator din cap si repeta incontinuu Grosse problema, grosse problema... :rtfm:Tichetul costase 2 euro, nu intelegeam cu cat mai grosse de atat putea sa fie problema daca nu-l gaseam, la urma urmei mai dadeam o data 2 euro si gata :foottap:. Ma rog, a durat ceva pana l-am gasit (spre dezamagirea sarbului :) ) si apoi o buna bucata de drum sotul meu a descris starile prin care a trecut pana a gasit tichetul. Am mai avut destul pana acasa, am ajuns noaptea, cine isi mai aducea aminte de episod... credeam noi...
A doua zi la pranz ne-am dus s-o luam pe mama de la biserica, nu ne mai vazusem de 2 saptamani si abia astepta sa-si vada odorul (cel mic, nu va ganditi la mine). Scurta precizare: mama e foarte evlavioasa. Al meu pusti a crescut la ea 4 ani de dimineti si nu a injurat niciodata, chiar si cand ii scapau cuvinte total nevinovate - in opinia mea, ce-i drept - zicea repede Doamne, iarta-ma!
Revin: mergem sa o luam de la biserica, ea mai aduce 2 prietene ca incapeau toate + pitic pe bancheta din spate si incep intrebarile:
- No, cum o fost in concediu, dragule? Ti-o placut?
- Daaa, a fost frumos, numai la intoarcere ceva probleme la sarbi, zice dumnealui plin de importanta.
- Ce probleme? ele, interesate, noi asa :O
- Un tampit de sarb atata l-o enervat pe tati pentru un c...t de tichet ca o zis tati Imi ''vinea'' sa-l ... (chiar 3 litere are cuvantul :"> )
Noi :stunned: :stunned:
... 2, maxim 3 secunde de liniste... dupa care au ras toate 3 ''fetele'', cum le zicem noi, atat de mult ca atunci cand s-au mai potolit, maica-mea a tras concluzia:
- Degeaba am fost azi la biserica...
Ultima modificare: Duminică, 27 Februarie 2011
ContSters126200, utilizator
Horea urmareste desenul lui Disney "Alba ca Zapada si cei 7 pitici" ... cand se ajunge la scena asta ...
[ link extern ]
Il aud ca-i striga domnisoarei naive
"Nu musca din el, proasto!"

:oops: :happy:
A.... imi place topicul asta si cum Strumful meu are abia 2 ani si 7 luni, presimt ca voi scrie des mesaje pe aici. Sa incepem deci:
Copilului meu ii place foarte mult cand vede ca eu si taica-su ne imbratisam si de fiecare data vine si el si ne cere sa il luam in brate. Noi ii zicem imbratisare de grup. Si, intr-o zi, stateam toti 3 pe canapea, eu la un capat, sotul in celelalt capat si Strumfi la mijloc si, vazand el ca nu e rost de imbratisare se uita la mine si zice: " Mama, hai sa stam asa INCURCATI" :hugall: Am ras cu lacrimi. Nu stia copilul sa zica "imbratisati" si s-a exprimat cum a stiut.

Alte discuții în legătură

Abracadabrant! “vrãjitoarele vor da facturã pentru farmece” – suntem anunþaþi online la rubrica “actualitate” din cadrul unui cotidian ContSters98240 ContSters98240 Supun atenţiei dumneavoastră un articol pe care eu l-aş fi încadrat la secţiunea de umor: “25 de deputaţi propun, într-o iniţiativă ... (vezi toată discuția)
Marire program vizita minor corne_daria corne_daria buna seara.va rog sa imi acordati ajutorul cu sfaturi daca este posibil.am divortat in urma cu 8luni,iar fetita care atunci avea 9 luni mi-a fost incredintata ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternitatii de catre mama lucian1981 lucian1981 Ok..deci..din cate am citit in forum,majoritatea intrebarilor,dak nu toate,sunt invers,femeia cerand testul de paternitate,recunoasterea paternitatii de catre ... (vezi toată discuția)