Daca recunosc ca am cam furat titlul beneficiez de reducerea pedepsei? :vishenka:
Sunt sigura ca toti aceia dintre noi care avem copii am avut ocazia sa ne minunam/distram/intram in pamant de rusine din cauza unor replici sau afirmatii de-ale lor. Pustiul meu, care acum are aproape 9 ani, e ''de varf''. Incep cu o ''cearta'' pe care a avut-o cu sotul meu, cand se jucau de-a doctorul. Intai trebuie sa precizez ca sotul e politist. O sa vedeti ca informatia asta are maaaare importanta.
Deci, eu ocupata, sotul in ''cabinet'' la dl. doctor, care ii trata o asa-zisa rana la picior, cu rivanol si leucoplast. Leucoplast LAT. Dupa ce l-a lipit, dl. doctor a constatat ca nu e bine pus si... l-a dezlipit. Desigur ca pacientul, ''imblanit'' destul de bine pe respectiva portiune, a inceput sa urle dupa mine: Doamna asistenta, doamna asistenta!!!! Cand m-am dus la ei, a inceput sa se planga:
- Uitati ce mi-a facut dl. doctor, m-a lasat fara par pe picior, pe mine ma doare, eu am venit sa ma faca bine si el ma omoara etc.
Dl. doctor, care nu intotodeauna sesizeaza glumele intr-o discutie si de multe ori se umfla pe degeaba, era tot mai suparat:
- Ba eu l-am tratat bine, el n-a stat!
- Dar n-am stiut ca o sa ma chinuie, sa-mi dea banii inapoi, zicea proaspat epilatul meu sot, i-am dat 5000 de lei!
- Nu mi-a dat nimic! a venit protestul doctorului.
- Ba da, i-am dat 5000 spaga, sa mi-i dea inapoi!
Si a venit traznetul de la micul Hippocrate:
- Doctorii nu iau spaga, numai POLITISTII iau spaga!
... Jur ca am cazut in pat de ras...
Daca ma intrebati de unde stie sau de unde a tras concluzia asta, ca si noi ne-am gandit, am descoperit: de cate ori se intalneste cu un coleg de-al sotului care e agent de circulatie, respectivul domn ii spune : Hai cu mine o tura cu masina, o punem de-o spaga, iei si tu niste caramele la fete...
Povestitor uituc. Eu (povestind "Capra cu trei iezi" cu schimbarea vocii pentru fiecare personaj) - strigand cu o voce groasa si fioroasa: Ahaaaa, te-am prins iezisorule! Horea (foarte calm insa profund contrariat): Tata, de ce nu mai are lupul voce subtire, tata? A fost inapoi la urs sa-i repare limba?
:oops: uitasem :blush2:
Propunere de nerefuzat
Urmarim amandoi un desen animat dragalas unde apare o casuta plina de floricele ... totul e foarte frumos ... Horea: Tata, haide sa ne mutam noi doi in desene, tata! Vrei?
Ce poveste-i asta? Eu (zic povestea despre "Alba ca Zapada" si ajung la dramatica scena a otravirii Albei cu marul jumatate rosu, jumatate galben) - sunt in rolul imparatesei si intind ranjind malefic un mar imaginar care un poster in care apare preferata lui Horea, Penny din "Bolt". Horea (incruntat si foarte hotarat): Tata, daca o otravesti pe Penny nu mai vorbesc cu tine, tata!
piciul meu sorbea apa dintr-o cana la care eu exasperata ma ratoiesc la el "mai copile invata si tu sa bei" la care el imi raspunde '' nici o mama normala nu ii spune copilului sa invete sa bea"
Veneam din ultimul concediu (a se intelege 2009, nu anul trecut, suntem bugetari :) ) si cand sa iesim de pe o autostrada din Serbia, nu mai gaseam tichetul pe care-l platisem la intrarea pe autostrada. Se jucase cu el pustiul, dar practic nu avea cum sa-l piarda, nu oprisem niciunde, tot prin masina era. Sarbul statea in ghereta lui, clatina dezaprobator din cap si repeta incontinuu Grosse problema, grosse problema... :rtfm:Tichetul costase 2 euro, nu intelegeam cu cat mai grosse de atat putea sa fie problema daca nu-l gaseam, la urma urmei mai dadeam o data 2 euro si gata :foottap:. Ma rog, a durat ceva pana l-am gasit (spre dezamagirea sarbului :) ) si apoi o buna bucata de drum sotul meu a descris starile prin care a trecut pana a gasit tichetul. Am mai avut destul pana acasa, am ajuns noaptea, cine isi mai aducea aminte de episod... credeam noi...
A doua zi la pranz ne-am dus s-o luam pe mama de la biserica, nu ne mai vazusem de 2 saptamani si abia astepta sa-si vada odorul (cel mic, nu va ganditi la mine). Scurta precizare: mama e foarte evlavioasa. Al meu pusti a crescut la ea 4 ani de dimineti si nu a injurat niciodata, chiar si cand ii scapau cuvinte total nevinovate - in opinia mea, ce-i drept - zicea repede Doamne, iarta-ma!
Revin: mergem sa o luam de la biserica, ea mai aduce 2 prietene ca incapeau toate + pitic pe bancheta din spate si incep intrebarile:
- No, cum o fost in concediu, dragule? Ti-o placut?
- Daaa, a fost frumos, numai la intoarcere ceva probleme la sarbi, zice dumnealui plin de importanta.
- Ce probleme? ele, interesate, noi asa :O
- Un tampit de sarb atata l-o enervat pe tati pentru un c...t de tichet ca o zis tati Imi ''vinea'' sa-l ... (chiar 3 litere are cuvantul :"> )
Noi :stunned: :stunned:
... 2, maxim 3 secunde de liniste... dupa care au ras toate 3 ''fetele'', cum le zicem noi, atat de mult ca atunci cand s-au mai potolit, maica-mea a tras concluzia:
- Degeaba am fost azi la biserica...
Horea urmareste desenul lui Disney "Alba ca Zapada si cei 7 pitici" ... cand se ajunge la scena asta ... [ link extern ]
Il aud ca-i striga domnisoarei naive "Nu musca din el, proasto!"
A.... imi place topicul asta si cum Strumful meu are abia 2 ani si 7 luni, presimt ca voi scrie des mesaje pe aici. Sa incepem deci:
Copilului meu ii place foarte mult cand vede ca eu si taica-su ne imbratisam si de fiecare data vine si el si ne cere sa il luam in brate. Noi ii zicem imbratisare de grup. Si, intr-o zi, stateam toti 3 pe canapea, eu la un capat, sotul in celelalt capat si Strumfi la mijloc si, vazand el ca nu e rost de imbratisare se uita la mine si zice: " Mama, hai sa stam asa INCURCATI" :hugall: Am ras cu lacrimi. Nu stia copilul sa zica "imbratisati" si s-a exprimat cum a stiut.