Daca recunosc ca am cam furat titlul beneficiez de reducerea pedepsei? :vishenka:
Sunt sigura ca toti aceia dintre noi care avem copii am avut ocazia sa ne minunam/distram/intram in pamant de rusine din cauza unor replici sau afirmatii de-ale lor. Pustiul meu, care acum are aproape 9 ani, e ''de varf''. Incep cu o ''cearta'' pe care a avut-o cu sotul meu, cand se jucau de-a doctorul. Intai trebuie sa precizez ca sotul e politist. O sa vedeti ca informatia asta are maaaare importanta.
Deci, eu ocupata, sotul in ''cabinet'' la dl. doctor, care ii trata o asa-zisa rana la picior, cu rivanol si leucoplast. Leucoplast LAT. Dupa ce l-a lipit, dl. doctor a constatat ca nu e bine pus si... l-a dezlipit. Desigur ca pacientul, ''imblanit'' destul de bine pe respectiva portiune, a inceput sa urle dupa mine: Doamna asistenta, doamna asistenta!!!! Cand m-am dus la ei, a inceput sa se planga:
- Uitati ce mi-a facut dl. doctor, m-a lasat fara par pe picior, pe mine ma doare, eu am venit sa ma faca bine si el ma omoara etc.
Dl. doctor, care nu intotodeauna sesizeaza glumele intr-o discutie si de multe ori se umfla pe degeaba, era tot mai suparat:
- Ba eu l-am tratat bine, el n-a stat!
- Dar n-am stiut ca o sa ma chinuie, sa-mi dea banii inapoi, zicea proaspat epilatul meu sot, i-am dat 5000 de lei!
- Nu mi-a dat nimic! a venit protestul doctorului.
- Ba da, i-am dat 5000 spaga, sa mi-i dea inapoi!
Si a venit traznetul de la micul Hippocrate:
- Doctorii nu iau spaga, numai POLITISTII iau spaga!
... Jur ca am cazut in pat de ras...
Daca ma intrebati de unde stie sau de unde a tras concluzia asta, ca si noi ne-am gandit, am descoperit: de cate ori se intalneste cu un coleg de-al sotului care e agent de circulatie, respectivul domn ii spune : Hai cu mine o tura cu masina, o punem de-o spaga, iei si tu niste caramele la fete...
Cel mai recent răspuns:
alla1975 , utilizator
15:26, 18 Decembrie 2014