avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Acordare spor de dispozitiv
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Acordare spor de dispozitiv

Am fost angajat contractual la primarie la politia comunitara, sindicatul a obtinut in instanta acordarea sporului de dispozitiv de 25% pentru toti membrii de sindicat contractuali. In luna octombrie a anului trecut, ca urmare a reorganizarii institutiei, am fost disponibilizat. In ce conditii pot primi banii cuveniti de la fostul angajator si in ce termen? M-am adresat cu cerere institutiei respective dar nu am primit raspuns si nici banii.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:34, 4 Februarie 2011
Cand ati fost disponibilizat?
La 11 octombrie 2010
Daca plata drepturilor salariale cuprinzand sporul de dispozitiv s-a facut, in institutie, inainte de disponibilizarea dvs, trebuia sa primiti banii cuveniti odata cu lichidarea. In cazul in care fostul angajator nu a facut acest lucru, il puteti actiona in instanta. Daca, insa, plata sporului de dispozitiv catre angajatii institutiei s-a facut dupa disponibilizarea dvs, nu cred ca mai puteti beneficia de bani, in afara cazului in care, prin hotararea judecatoresca, s-a decis acordarea retroactiva a acestui spor (veti primi banii de la data cand s-a decis acordarea, pana la data disponibilizarii dvs)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disponibilizare functionar public cristi_bb cristi_bb sunt functionar public in cadrul politiei comunitare slobozia.urmare a ordonantei de guvern la institutia din care fac parte ,se vor face disponibilizari. ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari in institutiile aflate in subordinea ministerului muncii camelia iosif camelia iosif sunt functionar public de 20 de ani, studii superioare de lunga durata, master in politici publice si administratie publica, in functia de consilier superior ... (vezi toată discuția)
Nu sunt platit conform contractului de munca ./ pot cere disponibilizare ? puma_09 puma_09 Buna, Lucrez la o companie privata SA , in domeniul vanzari export. Conform contractului semnat am un salar fix de 2000 RON pe cartea de munca insa eu sunt ... (vezi toată discuția)