daca un GABOR NU SE AFLA IN tura poate sa emita proces verbal ? adica daca nu se afla la munca in ziua respectiva poate emite un proces verbal ? se poate numi us de fals de catre gabor ?
ms mult doamna draga adelaida se poate verfica in ziua respectiva ca acel gabor nu se alfa la munca .. ora data ... imi trebuie deoarce mi-a facut un proces verbal si nu era de fapt la munca avea hainele de GABOR PE EL SE DUCEA ACASA IN MASINA CRED PERSONALA DESI NU POTE EMITE PROCES VERBAL CHIAR DACA ESTE IN HAINA ... se poate verfica daca il chem in instanta sa dovedesc ca nu era in TURA ADICA FACEA UZ DE FALS ..!!!
Uz de fals inseamna : folosirea unui inscris oficial sau sub semnatura privata, cunoscand ca este fals, in vederea producerii unei consecinte juridice.
Deci politistul nu facea uz de fals.........
Art. 291. - Uzul de fals
Folosirea unui înscris oficial ori sub semnãturã privatã, cunoscând cã este fals, în vederea producerii unei consecinte juridice, se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 3 ani când înscrisul este oficial, si cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendã când înscrisul este sub semnãturã privatã.
Nu facea uz de fals, chiar daca nu era la munca in timpul acela asta nu inseamna ca procesul verbal este fals.Se poate verifica si data si ora cu exactitate.
DAR cel mult abuz in functie.NU ? NU CRED CA ESTE CORECT SA IMI EMITA UN PROCES VERBAL DACA NU ERA IN TURA ... NU ESTE CORECT PLUS CA AM SI LUAT BATAIE IN CIRCA DE POLTIE .. ASTEA CUM CADE ? desi procesul verbal la emis in circa de poltie si nu am putut semna doarce aveam catusele la mana alt abuz de servicul care inteleg ca nu are voie sa faca ce a facut chiar daca nu era in servicul este GRAVVVV IN CE ARTICOL SE INCADREAZA ACEST GABOR CA TREBUIE SA FAC O REFOMULARE CORECTA ... SE POATE DOVEDI CA NU ERA IN TURA ? SI PULS I STIU CINE ERA DE SERVICUL ma duc la sec 2 de unde sa emis procesul verbal si pot face o redactare corecta in ce art cade cind abuzeaza de uniforma retineti nu era in tura era in masina lor desi alt abuz ...!!!! va rog ce articol se incadreaza gaborul astea ..!!!
Politia romana
nicu2
sal : am un certficat medico legal acum ce trebuie sa fac am fost la mai multi avocati sa imi scrie [redactare ] .vreau sa i chem in instanta pe cei doi gabori ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere
nrri
Se poate considera abuz de incredere art 213 Cod Penal faptul ca un salariat de la compartimentul financiar mi/a ttrecut alt salariu pe adeverinta ptr banca ... (vezi toată discuția)
Politia romana
nicu2
buna seara doresc o lamurire asera am dus la circa 8 poltie ca faco reclamtie catre doi anjajati ai pollitei care era beti si la-m spus ca fac reclamatie dupa ... (vezi toată discuția)